Ντετέκτιβ Μεγάλη ευλογία για την ενορία της Μεταμορφώσεως Βόλου,
παρακολούθηση κινητο αλλά και για ολόκληρη την πόλη, διαζύγιο συνιστά η διαζύγιο έλευση της Ιεράς Εικόνος της παρακολούθηση κινητο Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Ξενιάς και των διαζύγιο Ιερών Λειψάνων"
Στη Μεταμόρφωση η Εικόνα της Παναγίας Ανω Ξενιάς Ντετέκτιβ
Μεγάλη ευλογία για την ενορία της Μεταμορφώσεως Βόλου, αλλά και για ολόκληρη την πόλη, συνιστά η έλευση της Ιεράς Εικόνος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Ξενιάς και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Στυλιανού, που φυλάσσονται στη Μονή, προς αγιασμό Κλήρου και λαού. Η υποδοχή των ιερών σεβασμάτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 5 μ.μ., στον προαύλιο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως και αμέσως μετά θα τελεστούν ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας Ξενιάς.
Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, εορτή της Αγίας Αι Κατερίνης, θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία και στις 5 μ.μ. το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. Στις 8 μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στη 00.30 π.μ.
Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, εορτή του Αγίου Στυλιανού, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά τα ιερά σεβάσματα θα επιστρέψουν στο Μοναστήρι της Άνω Ξενιάς.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα
Ντετέκτιβ Ντετέκτιβ Η «Οδύσσεια» του ιταλού δημοσιογράφου στη Συρία
Συνεχείς εξευτελισμούς υποστηρίζει ότι έζησε στη Συρία ο δημοσιογράφος που κρατήθηκε όμηρος επί 152 ημέρες
Τους καθημερινούς εξευτελισμούς που υπέστη επί 152 ημέρες αφηγήθηκε ο ειδικός απεσταλμένος της ιταλικής
Εφημερίδας Λα Στάμπα Ντομένικο Κίρικο ο οποίος απήχθη τον Απρίλιο στη Συρία κι απελευθερώθηκε την περασμένη Κυριακή, τονίζοντας ότι ο ίδιος και ο Βέλγος συγκρατούμενός του Πιερ Πιτσινέν αντιμετωπίζονταν "σαν ζώα".
Ο 62χρονος δημοσιογράφος, που επέστρεψε στην Ιταλία τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα, αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο σε ένα κείμενο που δημοσιεύεται σήμερα στο πρωτοσέλιδο της
Εφημερίδας και συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες.
Ο Κίρικο και ο Πιτσινέν μπήκαν στη Συρία στις 6 Απριλίου, με τη σύμφωνη γνώμη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Απήχθησαν ενώ βρίσκονταν στα περίχωρα του Κουσέιρ, μιας πόλης κοντά στα σύνορα με το Λίβανο η οποία εκείνη την περίοδο πολιορκείτο από άνδρες της οργάνωσης Χεζμπολάχ.
Αφού, κατά πάσα πιθανότητα, τους πρόδωσαν οι δύο άνδρες που τους συνόδευαν, οι όμηροι οδηγήθηκαν σε ένα σπίτι όπου τους ξυλοκόπησαν. Οι απαγωγείς, ο επικεφαλής των οποίων είπε ότι λεγόταν Άμπου Άμαρ, είναι αντάρτες, μέλη της Αλ Φαρούκ. Μολονότι η Δύση διαπραγματεύεται με αυτήν την οργάνωση, ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει τα μέλη της "γκάνγκστερ" που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να θέσουν υπό τον έλεγχό τους εδάφη, "να ληστέψουν τον πληθυσμό, Παρακολούθηση Κινητών Τηλεφώνων και Ηλεκτρονικών Συσκευών να απαγάγουν ανθρώπους και να γεμίσουν τις τσέπες τους".
Από την ημέρα εκείνη, ξεκίνησε η "οδύσσεια" των δύο ανδρών, μια "τρομερή και δύσκολη" περιπέ
ΤΕΙα καθώς οι απαγωγείς τους προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους και κατά διαστήματα επέστρεφαν στις κρυψώνες τους. Τον Ιούνιο, υπό την πίεση της Χεζμπολάχ, αναγκάστηκαν να φύγουν μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής προς τη Χομς: συνολικά 5.000-6.000
άνθρωποι, "άνδρες, παρακολούθηση κινητο γυναίκες και
παιδιά, παρακολούθηση κινητο ανάπηροι και ηλικιωμένοι περπατούσαν επί δώδεκα ώρες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ επί δύο συνεχόμενες νύχτες, παρακολούθηση κινητο διασχίζοντας την ύπαιθρο" ανέφερε.
Κατά τη διάρκεια αυτής της "εξόδου" ο Κίρικο ζήτησε από τον Άμπου Άμαρ ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με την οικογένειά του και εκείνος αρνήθηκε, γελώντας, να του δώσει το δικό του. Ένας στρατιώτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που ήταν τραυματισμένος στα πόδια του έδωσε τελικά το
κινητό του.