απιστία -
https://e-maistros.gr/main/%ce%bf-%cf%81%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%84%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%b2/. Ντετέκτιβ Νίκη... κορυφής
Νίκη... κορυφής Ντετέκτιβ
Με τρίποντο σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου η Νίκη Βόλου πιάνει κορυφή.
<!-- Item fulltext -->
Την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή του 2ου ομίλου έχει η Νίκη Βόλου. Για να γίνει αυτό, βέβαια, θα πρέπει να ξεπεράσει την Κυριακή (24/11) το εμπόδιο του Εθνικού Γαζώρου. Οι «κυανόλευκοι» σε τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις μετρούν ισάριθμες νίκες και, μάλιστα, με τέρματα 13-0, οπότε στόχος τους είναι να διευρύνουν το αήττητο σερί και να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση, αναμένοντας στραβοπάτημα της Κέρκυρας τη Δευτέρα (25/11) στο Καυτανζόγλειο.
Ο τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας υπολογίζει στους Σεϊμάν, Ρεπετσά που επιστρέφουν από τραυματισμό, ενώ μόνος απών θα είναι ο Σοϊλέδης που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Η αποστολή: Αποστολίδης, Ταΐρης, Γιώτας, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Ακασού, απιστία Ρεπετσάς, παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου Μανουσάκης, Γέσιτς, Χαρτσιάς, Πιτταράς, Ανιέτε, Τσίτας, Αργύρης, Σεϊμάν, Ισαάκ, Αναστασόπουλος, Μπακάλης, Μπιτσάκος, Τζιώρας, Ριβέρα.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ
Ντετέκτιβ Ντετέκτιβ Η «Οδύσσεια» του ιταλού δημοσιογράφου στη Συρία
Συνεχείς εξευτελισμούς υποστηρίζει ότι έζησε στη Συρία ο δημοσιογράφος που κρατήθηκε όμηρος επί 152 ημέρες
Τους καθημερινούς εξευτελισμούς που υπέστη επί 152 ημέρες αφηγήθηκε ο ειδικός απεσταλμένος της ιταλικής
Εφημερίδας Λα Στάμπα Ντομένικο Κίρικο ο οποίος απήχθη τον Απρίλιο στη Συρία κι απελευθερώθηκε την περασμένη Κυριακή, τονίζοντας ότι ο ίδιος και ο Βέλγος συγκρατούμενός του Πιερ Πιτσινέν αντιμετωπίζονταν "σαν ζώα".
Ο 62χρονος δημοσιογράφος, που επέστρεψε στην Ιταλία τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα, αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο σε ένα κείμενο που δημοσιεύεται σήμερα στο πρωτοσέλιδο της
Εφημερίδας και συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες.
Ο Κίρικο και ο Πιτσινέν μπήκαν στη Συρία στις 6 Απριλίου, με τη σύμφωνη γνώμη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Απήχθησαν ενώ βρίσκονταν στα περίχωρα του Κουσέιρ, μιας πόλης κοντά στα σύνορα με το Λίβανο η οποία εκείνη την περίοδο πολιορκείτο από άνδρες της οργάνωσης Χεζμπολάχ.
Αφού, απιστία κατά πάσα πιθανότητα, τους πρόδωσαν οι δύο άνδρες που τους συνόδευαν, οι όμηροι οδηγήθηκαν σε ένα σπίτι όπου τους ξυλοκόπησαν. Οι απαγωγείς, ο επικεφαλής των οποίων είπε ότι λεγόταν Άμπου Άμαρ, είναι αντάρτες, μέλη της Αλ Φαρούκ. Μολονότι η Δύση διαπραγματεύεται με αυτήν την οργάνωση, παρακολούθηση κινητού ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει τα μέλη της "γκάνγκστερ" που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να θέσουν υπό τον έλεγχό τους εδάφη, "να ληστέψουν τον πληθυσμό, να απαγάγουν ανθρώπους και να γεμίσουν τις τσέπες τους".
Από την ημέρα εκείνη, ξεκίνησε η "οδύσσεια" των δύο ανδρών, μια "τρομερή και δύσκολη" περιπέ
ΤΕΙα καθώς οι απαγωγείς τους προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους και κατά διαστήματα επέστρεφαν στις κρυψώνες τους. Τον Ιούνιο, υπό την πίεση της Χεζμπολάχ, αναγκάστηκαν να φύγουν μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής προς τη Χομς: συνολικά 5.000-6.000
άνθρωποι, "άνδρες, γυναίκες και
παιδιά, ανάπηροι και ηλικιωμένοι περπατούσαν επί δώδεκα ώρες, επί δύο συνεχόμενες νύχτες, διασχίζοντας την ύπαιθρο" ανέφερε.
Κατά τη διάρκεια αυτής της "εξόδου" ο Κίρικο ζήτησε από τον Άμπου Άμαρ ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με την οικογένειά του και εκείνος αρνήθηκε, γελώντας, απιστία να του δώσει το δικό του. Ένας στρατιώτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που ήταν τραυματισμένος στα πόδια του έδωσε τελικά το
κινητό του. "Αυτή ήταν η μοναδική χειρονομία συμπόνιας που έλαβα μέσα σε 152 ημέρες", γράφει στο τετρασέλιδο άρθρο του. "Ακόμη και τα <a href="http://hellasdata.