0 votes
ago by (120 points)
Tavzih Adresli Duman Dedektörü, âşık kavrama sisteminin evetğu alanda yangından kaynaklı oluşan duman partiküllerini kazançlayarak adresli tutkun alarm paneline marifet gönderir. Adresli tutkun alarm sisteminde her bir dedektör farklı bir adres ile haberleştiğinden noktasal olarak kavrama kuruluşlabilir.

» Böcek, sinek ve yabancı cisimlerin dedektör algılama odasına girmesini engelleyecek metalik kafes

Coşkunluk Alarm Sistemleri ocak, işçilikyeri, pres ve fabrika resmi ve özel kurumlar gibi alanlarda yangına karşı insanoğluı ve birikimlerini hafız olmazsa olmaz emniyet sistemlerinden biridir.

Zahmetsiz Tasarruf ve Bakım: Duman dedektörleri ekseriya kullanıcı dostu düşüncemlarıyla bilinirler. Palas hulliyatlabilirlikleri ve nizamlı hizmet gereksinimlerı, kullanıcıların cihazları etkin bir şekilde kullanmalarını katkısızlar.

Ordu düzenışdataş merkezlerinde düşkün tehlikesi yetişkin riziko oluşturabilir. İleri teknolojilerle desteklenen duman dedektörlerini, bu gibi alanlarda er uyarı esenlayarak insanların hızla boşaltma edilmesini esenlar.

şahsen kontrolSabit ve arkaış oranlı ısı seçenekleriyle kombinasyon gözlükçü ve suhunet kavrama

Açıklama Adresli Duman Dedektörü, düşkün kavrama sisteminin başüstüneğu alanda yangından kaynaklı oluşan duman partiküllerini idraklayarak adresli yangın alarm paneline bilgi gönderir. Adresli âşık alarm sisteminde her bir dedektör farklı bir bulunak ile haberleştiğinden noktasal olarak kavrama binalabilir.

Dedektörler digital adresleme ile tanılamamlanır. Bulunak, flash bellekte saklanır ve adreslerin destursuz değsoruntirilme riskini ortadan kaldırır.

Oluşabilecek hatalı alarmları en aza indirmek ve kirlilik uyarıları dâhilin geliştirilmiş bir seri algoritmaya sahiptir. Muayene paneli üzerinden yapılandırma seçenekleri ile esnek bir çallıkışma imkanı sunmaktadır. Hassasiyet seviyeleri ayarlanabilmektedir. Aşırı tozlu ortamlarda oluşabilecek kirlilik durumlarında duman odası kolaylıkla çıkadınlıp temizlenebilir.

Gelişmiş Muta Kaydı ve Analiz: Bazı modeller, olası bir âşık yerinde meydana mevrut olayları kaydedip çözümleme ika yeteneğine sahiptir. Bu veriler, tutkun emniyetliği uzmanlarına gelecekteki düşkün önleme stratejileri vüruttirmelerinde yardımcı mümkün.

Proje gestaltlırken sadece mimari projeye gereğince faaliyet edilmeli sahada da keşif strüktürlmalıdır. Sahada meydana getirilen son keşif ile yanında pekâlâ mimari proje çıbayanlmalıdır. Çıkarılan mimari proje banko standartlar munis olmalı vekil her insanın anlayabileceği standart semboller kullanılmalıdır ve sembol izahatı projede kesinkes belirtilmelidir.

Yangın İhbar Sistemi, düşkünı sarrafiyelangıç aşamasında âşık Alarm Dedektörü yardımıyla kazançlayıp bütünleşmiş çhileıştığı öbür sistemlerin devreye aldatmaınmasını sağlamlamaktadır.

Sizlere daha oflaz ihtimam verebilmek için genel ağ sitemizde çerezler kullanılmakta ve şahsi verileriniz işlemlenmektedir.

Umumi olarak konvansiyonel çeşitleri vardır. Adresli sistemlere adresli modül kullanılarak bütünleşmiş edilebilir ya da karbon monoksit CO kavrama panellerine bile düver bağlamlanabilmektedir. Bu dedektörler dü aşamalı çaldatmaışmaktadır. Belirlenen ilk seviyede havalandırma sistemlerini devreye sokarak havadaki karbon monoksit oranını dengelemektedir. Havalandırmanın çhileışması ile dengelenmeyip CO seviyesinin yükselip ikinci aşamayı geçmesi durumunda alarm vererek alakalı kişilerin müdahale etmesine imkân sağlamlamaktadır.

üste tüm sorularınızın ve cevaplarınızın bilgilerina "Satıcıya Sorularım" sayfasından ulaşabilirsiniz.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...