0 votes
by (120 points)

Найпростіший спосіб перетворення PDF-файлу в Ворд - використання стандартного меню. 1. Відкрийте текстовий документ і вкажіть місце вставки файлу. Розкрийте вкладку " Вставка» і клацніть на блок «Текст " - "Об'єкт - «»Об'єкт" . 2. У вікні виберіть опцію " створення з файлу» , клікніть на " огляд» . 3. Коли з'явиться попередження про конвертацію і подальшої адаптації вмісту до DOCX формату, натисніть «ОК» . 4. Через деякий час в документі з'являться дані з вихідного файлу. Microsoft Edge (для відкриття PDF підійде будь-який браузер або призначена для цього програма). 1. Перейдіть до папки документа, відкрийте його та виділіть потрібний фрагмент. V (універсальний спосіб вставки вмісту з буфера обміну). Якщо в документі, що відкрився, текст не виділяється, значить, кожна сторінка збережена у вигляді зображення. В такому випадку для її копіювання необхідно витягти фото і вставити цілком в Word. 1. Перейдіть до папки призначення, відкрийте ПДФ через Adobe Acrobat Reader DC і клікніть на сторінку. Якщо вона вся відображається блакитним кольором, значить, текст вдрукований в зображення і скопіювати його окремо не вийде.


«Наукова періодика України НБУ імені В.І. А.Ю. Буланов, І.І. Тютрін, S. Kietaibl, С.В. Негевського університету ім. Бен-Гуріона, завідувач відділення оперативної гінекології Медичного центру ім. Рішення про проведення ЗПП зумовлене сідничним передлежанням плода, частота виявлення якого на момент пологів становить 3-4% випадків. Доповідач заначила, що сідничне передлежання плода є показанням до кесаревого розтину. Утім, враховуючи той факт, що на сьогодні частота проведення таких операцій у світі є надзвичайно великою й інколи сягає 58% (Домініканська Республіка), клінічні настанови рекомендують виконувати спробу ЗПП. Однак більшість лікарів та пацієнтів ставляться до даного методу з пересторогою й схиляються до проведення кесаревого розтину. Аналізуючи бази даних Medline, Embase та Кокранівського центрального реєстру контро­льованих випробувань, науковці провели систематичний огляд досліджень, що вивчали розвиток ускладнень при спробі ЗПП у жінок з одноплідною вагітністю після 36 тиж гестації. ЗПП 2,2% плодів змінюють положення з головного перед­лежання на тазове. Метою дослідження американських науковців було визначити коефіцієнт додаткової економічної ефективності проведення ЗПП й порівняти з витратами на виконання планової операції кесаревого розтину у разі доношеної вагітності плодом у сідничному передлежанні (TanJ.


M. et al., 2010). Було розроблено гіпотетичну модель жінки з одноплідною вагітністю без протипоказань до вагінальних пологів. Модель враховувала фактичні лікарняні витрати, що становили 8023 долари США на проведення кесаревого розтину та 5581 долар США - на вагінальні пологи. Виходячи з вищенаведених даних, проведення ЗПП, що було успішним у 32% випадків, виявилося економічно вигіднішим порівняно з витратами на виконання кесаревого розтину. Виражена статистично достовірна різниця була відмічена при використанні токолітичних препаратів - β-адреноміметиків (сальбутамол у дозі 0,25 мг підшкірно за 10-15 хв до виконання маніпуляції), що мали високу ефективність при проведенні ЗПП (Tasnim N., 2009). У такий спосіб було знижено частоту кесаревого розтину. Крім того, дослідники констатують збільшення ефективності проведення ЗПП при поєднаному застосуванні регіонарної аналгезії та токолітичних препаратів (HofmeyrG. Крім того, П. Шварцман навела дані 9 рандомізованих клінічних випробувань (Magro-MalossoE.R. 2016), що включали 934 пацієнтки, яким було проведено ЗПП. Дослідження вивчали дві групи жінок: у першій групі маніпуляція проводилась із застосуванням спінальної, епідуральної або спінально-епідуральної аналгезії, натомість як учасниці контрольної групи не отримували знеболення або їм було проведено внутрішньовенну аналгезію.


Важливо зазначити, що в обох групах застосовували токолітичні препарати та гідратацію перед уведенням анестетика. 2 дослідження - ритодрин внутрішньовенно, який замінювали ніфедипіном сублінгвально. ­аналоговою шкалою, середня різниця - 4,52 бала. Отже, проведення нейроаксіальної аналгезії суттєво збільшує рівень успішності ЗПП, що потім значно підвищує частоту вагінальних пологів (Magro-Malosso E.R. 2016).

To see more information about Конвертація PDF у TIFF have a look at our web-site.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...