0 votes
by (420 points)
super f τζακια σκιαθος σκιαθος Παραιτείται η σωληνεσ βιετ ενεργειακα τζακια σκιαθος θερμανσησ τζακιου πηλιο κλασικα τζακια σκιαθος Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών"

Παραιτείται η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών τζακια σκιαθος

Στη διάθεση του του πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκονται οι παραιτήσεις των μελών τη συγκλήτου του Ιδρύματος πράγμα το οποίο αποφάσιστηκε κατά τη συνεδρίασή της.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το πανεπιστήμιο Αθηνών, αιτία για την παραίτηση των μελών της Συγκλήτου του Ιδρύματος, ήταν οι πρώτες πρόχειρες λίστες από το ΑΣΕΠ με τη μοριοδότηση των διοικητικών υπαλλήλων των οκτώ ΑΕΙ που μπαίνουν στο πρόγραμμα της διαθεσιμότητας, αλλά και ο φόβος επέμβασης της Αστυνομίας στα κτίρια του πανεπιστημίου τις επόμενες ημέρες και εφόσον η απεργία συνεχισθεί.


654654654fghfgh5756757gj


Μετά τη συνεδρίαση της συγκλήτου ο Θ. Πελεγρίνης δήλωσε ότι: «Η σύγκλητος και το Πανεπιστήμιο στο σύνολό του θέλουν να ξεκινήσει άμεσα το διδακτικό έργο υπό ομαλές συνθήκες». Χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση του υπουργείου Παιδείας για Αστυνομική επέμβαση στα Πανεπιστήμια ενώ κατήγγειλε την δημοσιοποίηση των πινάκων του ΑΣΕΠ υποστηρίζοντας ότι θρίθουν λαθών.


Το διοικητικό όργανο του πανεπιστημίου ζητάει συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να δοθεί λύση στο αδιέξοδο της αναστολής λειτουργίας του πανεπιστημίου Αθηνών.


Ταυτόχρονα δύο νέες 48ωρες απεργίες αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ.


Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν αποφασίστηκαν δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες ενώ ταυτόχρονα θα ζητήσουν από τις Συγκλήτους του ΕΜΠ και πανεπιστημίου Αθηνών να αναστείλουν καθολικά την λειτουργία των πανεπιστημίων.
Την ίδια ώρα ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος έχει δηλώσει ότι τα Πανεπιστήμια που είναι κλειστά θα ανοίξουν και το εξάμηνο θα σωθεί.


Διαβάστε επίσης:


Κρίνεται η τύχη του εξαμήνου στα ΑΕΙ


Σε αναμονή χιλιάδες μαθητές για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Του... επίορκου το κάγκελο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


Νέες απεργίες αποφάσισαν οι διοικητικοί - Κλειστά τα ΑΕΙ (vid)


 







τζακια σκιαθος τζακια σκιαθος Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.



Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.



Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.



«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...