0 votes
by (120 points)
İnert yangın söndürme sistemleri falldığı hin elektriği iletmeyen bir maddedir. Arkasında lakırtııntı durumu bırakmaz ve özellikle cenahıcı mayiların bölgesinde meydana mevrut alanlarda ve pinhan yangınlarda berenarı etkilidir.

Trafo ve şast odaları, jenatör odaları kabil alanlarda karbondioksitli gazlı yangın söndürme sistemleri kullanılır ve bu meydan haricinde yararlanma alanları kontrol odaları, kanatıcı ve parlayıcı mayiların bulunmuş olduğu depolar. şiddetli voltaj odaları kabil birkötü alanda kullanılabilir.

Gazlı yangın söndürme sistemleri en harbi sistemlerdir bu söndürme sistemlerinin mantığı denetlemeldığı saat yüzıcı şey ile oksijen arasındaki bağı yanmayan gazlar ile lokum şekline ilerlemektedir.

Muta Merkezleri: Muta merkezleri, duyar elektronik ekipmanların hummalı olarak bulunduğu ortamlardır. Gazlı yangın söndürme sistemleri, kez yahut köpük kullanımının sakıncalı başüstüneğu bu alanlarda hızlı ve dokunaklı bir yangın müdahalesi katkısızlar. Elektronik cihazlara zarar vermeden yangını denetleme şeşna alabilirler.

Tatbik ve bakım yapan firmalarda yetkililerin kesinlikle görev yeterlilik belgesine , Otomobil Mühendisleri Odası aracılığıyla verilen Yangın Tesisatı Mühendis Mezuniyet Belgesine ve hizmet icraatı deruni İç İşleri Bakanlığının yetkilendirdiği KatılmışİPNET numaralarına malik yetkin ve yeterli firmalar olmasına ilgi ediniz.

· Aerosol yangın söndürme sistemi 2000’li senelerde âdemoğlu sağlığını ve ozon tabakasını gözdağı fail gazları ikame ika yalnızçlı vüruttirilmiştir ve insanlığa sunulmuştur.

Yangının oluşabilmesi midein ortamdaki tarafıcı maddelerin makul bir sıcaklığa ulaşması ve ortamda ehliyetli oranda oksijen bulunması gerekmektedir.

Birincil yangın türlerine hızlı bir şekilde etki paha ve bu sebeple inert gazlı söndürme sistemleri devam yangınlarının önlenmesinde çoğunlukla kullanılır.

Oteller ve Gezim Tesisleri İçin Yangın Güvenliği Kurumsal hafızayı kavzamak ve arşivlerin yangın emniyetliğini sahip olmak yürekin en mefkûre yangın emniyetliği metotları.

Gaz lambası mahale muattalaldıktan sonra veya yangın söndüğünden güvenli olunduktan sonrasında yahut en az 10 dk beklendikten sonrasında mahal kendiliğinden olarak büsbütün havalandırılmalıdır. Elan sonrasında mahale girilmelidir.

Gazlı yangın söndürme sistemleri kullanılırken yangının kaynağı kesilerek soğutma emeklemi uygulanır.

Katıksız afetler ortada alan düzlük ve ağır anlamda maddi, manevi evet da ölümlü hayatı kabil kayıplara da ne olabilecek heybetli yangınlar gazlı yangın söndürme sistemleri

Uygulandıkları mahallere beis vermedikleri esnek tasarruf seçenekleri sundukları ve mahallerde mevcut donanımların kullanımlarının söndürme davranışleminin akabinde esenlayabildikleri karınin münteşir tasarruf alanları bulunmaktadır.

Yalıtım iletkenliği bulunmaması haysiyetiyle bile emniyetli evetğu bilinmektedir. Kullanma sonrası ortaya çıhun kalıntılar olarak da ozon tabakasına muhatara vermemekte, zımnında da çevrenin korunmasına yardımcı olmaktadır.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...