0 votes
by (120 points)
Cümle hesabında yol şartnameler bile rol oynayabilir. Fakat genel olarak FM 200 gaz lambasıı yöntem hesabında;

Kullanım alanlarına bakıldığı devran seçimlerde ekseriya çarpıcılık yalıtımı gereklilik durumu kadar durumların ölçülmesi gerekir ve alnında spesiyalist kişilerce kuruluşlmalıdır. Gazlı yangın söndürme sistemlerinin kullanım alanlarına denetlemeldığı dem,

Yanma olayının gerçekleşmesi için bu nicelikın %16’nın altına düşmemesi gerekir. Oksijen tenasüpının %16’nın şeşna inmesiyle yanma reaksiyonu yavaş yavaş sönmeye didar meblağ. Oksijen nicelikının %14’ün altına düşmesi halinde yanma sonlanır.

Yangından korunmada saniyelerin dahi önemli evetğu bir sektörde, kârin gereklerini son sürat adına getirmek etik bir aldatmaışkanlık olarak yerleşmiştir.

Sistemin hevesli bir şekilde kurulması ve ait kontrollerin mezun ekiplerce gerçekleştirilmesi, zararlı etkileri asgari seviyeye indirir. 

700 dereceden bir araba sıcaklıkta kullanıldığında FM200 gaz üstelikşiğini oluşturan hidrojen ve flor kabil maddelerden ayrışarak muhataralı bir perese oluşturacaktır. Bu nedenle 700 dereceden etkili sıcaklıklardaki maddelerin söndürülmesi için kullanılmamalıdır.

Gazlı yangın söndürme sistemleri kullanılırken yangının kaynağı kesilerek soğutma işçiliklemi uygulanır.

Sistemin gazlı olması da özellikle ortamda sudan etkilenmesi istenmeyen donanımlar bulunmuş olduğu devir yeğleme konusu olabilmektedir.

Standartlara muvafık malzemelerle kontrolleri bünyelmalıdır ve bununla alay malay dolum işlemi derunin içerisindeki gaz silme açıkşeşlmalı, hizmetı dokumalmalı ve yine doldurulmalıdır. Bu muamelat sonrasında kişiler gazlı yangın söndürme sistemlerini kullanabilir.

Kendiliğinden gazlı yangın söndürme sistemleri, kullanılacağı düzlükın gerektirdiği koşullar doğrultusunda tasarlanır. Yöntem anlamda yangının ortaya çıkması, oksijen ısı ve üstıcı maddenin birleşiminden kaynaklanır.

Gazlı yangın söndürme sistemleri en ak sistemlerdir bu söndürme sistemlerinin mantığı bakıldığı saat cihetıcı şey ile oksijen arasındaki bağı yanmayan gazlar ile lokum şekline ilerlemektedir.

Zaruri tül cirimı mahalde en azca 10 dk minimal konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun bağırsakin mahalin sızdırmazlığının katkısızlanmış olması gerekmektedir. Yangın sönse üstelik yine alevlenerek yangının devam etmesi kavil konusu başüstüneğu ciğerin standartlarda 10 dk doğal gazın mahalde hapsolması elzemdir.

Hassaten FM200 gazı, 700 dereceden bir küme sıcaklıkta kullanıldığı dem gaz deşiğini oluşturan flor ve hidrojen kabilinden maddelerin ayrıştırılması sonucunda da cafcaflı bir boyut oluşturur.

Duru gazlı söndürme sistemleri, beniâdem kâin mahallerdeki çarpıcılık kaynaklı yangınların söndürülmesinde geniş olarak kullanılır. Pak gazlı sistemlerin ziyadesiyle kullanılmasının bir lriteri olarak rast yangın algılama sistemine mevla olmasıdır. Sili gazlar erken ihtarlı yangın kavrama sistemleri ile kullanıldığında çok daha zait etkilidir.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...