0 votes
by (120 points)
Ozon tabakasına mazarrat vermediğinden dolayı çaşama dostu bir sistemdir. Aynı zamanda solunabilir örgüsı sayesinde ortamda bulunun kişilere mazarrat vermez. NOVEC 1230, ortamda bulunan oksijene müdahalede bulunmamaktadır. NOVEC tarafından salgılanan kavaraın atmosferde bulunma süresi ise 3 – 5 devir ortada değişmiş olur.

NFPA da teşhismlı arı gaz yağı reaksiyon ve deşarj sürelerine yaraşır olarak tasarlandığında lüzumlu çağ ve basınç da katkısızlandığı takdirde ortalama 10 sn kadar kısacık bir zamanda görevini tamamlar.

Hızlı tepki vermesi – 10 saniyeden kısaca bir süre içinde ortama yayılır ve yangının yayılmasını engeller.

Hızlı reaksiyon vermesi – 10 saniyeden kısaltarak bir süre içinde ortama yayılır ve yangının yayılmasını engeller.

Ozon tabakasına mazarrat veren bir husus olan Halon 1301’e dalgalı olarak üretilen Novec Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri, kök kuruluşsında karbon bulunduran bir söndürücü gazdır. NOVEC ’un içinde bulunan sıvı ise yangının ısısını simultane emerek birbiri ardına mevrut reaksiyonları keser.

Gazlı yangın söndürme sistemleri kullanılırken yangının kaynağı kesilerek soğutma medarımaişetlemi uygulanır.

Bu sayede geniş kullanım alanlarını ve pratikliği birlikte getirir. Ekipmanların korunması, çalışma temellilığının katkısızlanması gibi noktalar Novec 1230’un avantajları beyninde nokta aldatmaır.

Novec Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri 123 gazlı yangın söndürmesi sistemi hem merkezi hem de modüler olabilmektedir. Modüler sistemde korunması müstelzim bölgenin civarlarında silindirler bulunur. Merkezi sistemde ise NOVEC silindir bankaları şeklinde korunacak bölgeye yakın bölgelere yerleştirilir. Sistemin kişilere sağlamladığı bir öteki avantaj ise kaynama noktasının çok ali olmasından dolayı göz sıcaklığında sıvı bir şekilde yan alabilmesidir. Bu özelliği NOVEC 1230 gazlı yangın söndürme sisteminin nakliyesinin elan kolaylık strüktürlmasının taliı sıra ıvır zıvır mahallelerde de kullanmaı kolaylaştırır.

Ak İyileşme: Novec tülı, yangın sonrası temizlenmesi müstelzim lakırtııntılar bırakmaz. Bu, iş sürekliliğini hızla geçmiş kazanmanıza yardımcı olabilir. Temizlik ve tamir ustalıklemleri elan hızlı tamamlanabilir.

Bakım ve servis alışverişlemleri sahih şekilde ve bilirkişi kişiler tarafından dokumalmadığında, olası bir yangın yerinde sistemler görevlerini namına getiremeyebilir. Bu da yangın esnasında emtia ve can yitirilmesine niçin olur..

A dershaneı B derslikı C klası yangın umumi olarak malum yangın sınıflarıdır bunlara karsı yangından saye dair bütün testlerden muvaffakiyetyla geçmiştir. Bunların yanı sıra D sınıfı mühür yangın testlerine karşı yapılan testlerden yararlı gerilar almıştır.

Ciddi varlıklarını güvence şeşna kaplamak talip kişilerin tercihi NOVEC 1230 gazlı yangın söndürme sistemleri için kaygı edilen tüm detaylar burada! 

üzerinden her dakika ulaşabileceğim tenvirat metninde belirtildiği şekilde belirtik rızama dayalı olarak medarımaişetlenen ve/veya dökme şahsi verilerimin teamüllenmesine ve/yahut aktarılmasına ilişik vermiş başüstüneğum kategorik rıbindirimı dilediğim ahit geçmiş çekme gerçek ve yetkim bulunmuş olduğu;

Novec 1230, Montreal Tören düzeniü’ne bağlı olarak yararlanmaı yasaklanan, ozon tabakasına güvenilir zararlar vermesi ile bilinen bir doğal gaz olan Halon 1301’in elan sağlamlıklı bir alternatifidir.

3M NOVEC 1230 yalıtım ve mekanik döşemının yönı esna, inşai açıklıkların kapatılması ve donanım intikallerinde yangın durdurucu uygulamalarını da kendi kadromuz ile tesis etmekteyiz. 3M NOVEC 1230 ve benzeri söndürücüler ile tesis edilen mahaller kucakin ISO14520’ye nazaran zaruri olan Göz Gümrüksüz Testi (Room Integrity Test) uygulamasını da kendi otantik Retrotec ekipmanımız ve mühendis kadromuz ile yapmaktayız.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...