0 votes
by (120 points)
FM200 Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri doğal gazı nedir? baştan sona renksiz bir gazdır bu sebeple yangın sonrasında söndürmeden kaynaklı olarak bir renk bırakmaz. Alım iletkenliği gayrimümkün bu sebeple yangının dağılma ihtimalini en aza indirir. Yamanın yayılmasını engeller ve yangının olası boğucu özelliğini azaltır.

Böylece yangın hasebiyle oluşabilecek zayiat azalır ve ivedili hatır çalışanlarının yangına müdahale edebilmesi sinein onlara mevsim tanılamar.

Her bir riskli meydan derunin ayrı bir tertibat kurulması gerekebilir. Hassaten, temelı durumlarda ansızın fazla sistemin birbirine bütünleşmiş edilerek henüz geniş bir meydanı koruması da esenlanabilir.

When a fire breaks out in an intensely combustible area, the FM 200 reacts instantly to suppress the fire from spreading. The synthetic gas that makes up the FM 200 extinguishes the fire by removing the heat elements from the fire triangle. The fire triangle consists of oxygen, heat and fuel. 

Smothering a fire involves removing oxygen from the burning material, causing the fire to cease. Starvation of a fire is the removal of the fuel source, eliminating the burnable material. Interrupting the chemical process involves the use of chemicals that stop the chain reaction of combustion.

FM200 Yangın Söndürme Sistemleri, yangın söndürme sistemlerinin bir parçası olarak kullanıldığında, yangının hızlı bir şekilde muayene şeşna aldatmaınmasını sağlar ve yangın sonucu oluşabilecek maddi kayıpları en aza indirir.

FM 200 gazlı söndürme sistemi nedir sorusuna yanıt olarak çakılı nozullar kullanılarak üretilen doğal gaz tevzi tesisatını yapmış evetğu en ruhlu sistemlerden biridir.

İş sürekliliğini katkısızlar: Yangın sonrası işçilikletmenin faaliyetlerine hızlı bir şekilde devam etmesini sağlamlar.

Munzam olarak, bedelının hakkını veriyor olmasını hunıtlayan diğer özelliği ise çabucak bir araba alanda ve hatta hassas alanlarda de kullanılabiliyor olmasıdır, bu alanlardan bazıları şunlardır:

Hasetmüzde çıkan yangınların bundan sonra yaşamsal bir korku yaratmaması bağırsakin kullanılan otomatik yangın söndürme sistemlerinden en kullanışlı olanlarından biri de FM 20 Söndürme Sistemleri dir. Kullanan iş yerlerine sorulduğunda en aşkın beğenilen özelliği kokusunun olmaması ve renginin saydam olmasıdır. Hassaten karşılaşılan en pop cevaplardan biri bile in hayatını riske atacak herhangi bir medarımaişetlev oluşturmamasıdır.

Hatta iz bırakmaması ve havayla tepkimeye girerek oluşturduğu %7’lik başarım ile en kuvvetli yangın söndürme sistemidir FM 200 kavaraıdır.

Zaruri tül misilı mahalde en az 10 dk asgari konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun karınin mahalin sızdırmazlığının esenlanmış olması gerekmektedir. Yangın sönse bile yeniden alevlenerek yangının devam etmesi lafız konusu evetğu bağırsakin standartlarda 10 dk kavaraın mahalde hapsolması elzemdir.

Our certified technicians are experienced with both design and installation to ensure your system is set up for success. 

Su köpük yahut kimyevi türap ile geçerli yangın söndürme sistemlerinde yangına müdahalede fiziksel açıdan sağlam hasar katkısızlar bu sebeple FM 200 fazı ile karışma katkısızlanan alanlarda yangının bitmesi sonrasında herhangi bir temizliğe ihtiyaç duyulmaz ve elektrikli cihazların bulunduğu alanlarda da bir problem oluşum etmez.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...