0 votes
by (120 points)
θερμοζελ ενεργειακα τζακια σκιαθος σκιαθος Για ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία κατηγορεί μέσα από το κελί του, την Αριστερά ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Με νέο κείμενό του......

«Θέλουν και να μας σκοτώνουν και να σιωπούμε» τζακια σκιαθος Νέο κείμενο του Νίκου Μιχαλολιάκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού


<!--intext_content_tag_start-->


Για ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία κατηγορεί μέσα από το κελί του, την Αριστερά ο Νίκος Μιχαλολιάκος.



Με νέο κείμενό του αναφέρεται στη δολοφονία των δυο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο τονίζοντας ότι πριν την εγκληματική ενέργεια «Όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες ήταν, για τα αμαρτωλά Κανάλια της διαπλοκής και τις φυλλάδες της κλεπτοκρατίας, ομιλοσ φραγκου τζακια σκιαθος εν δυνάμει... εγκληματίες».



Όπως σημειώνει ο προφυλακισμένος ηγέτης της Χρυσής Αυγής, πέρα από την σταλινικού τύπου λασπολογία της Αριστεράς υπήρχε και η εμπάθεια της ψευτοδεξιάς, «με κορυφαία την εμπάθεια ενός ψευτοπατριώτη και ψευτομακεδονομάχου, ο οποίος υπακούοντας στις εντολές των ξένων αφεντικών του, είχε διατάξει κάποια επίορκα ανθρωπάκια να προβούν στην πολιτική μας εξόντωση».




Αναλυτικά το κείμενο:



«Ήταν απόγευμα της Παρασκευής της 1ης Νοεμβρίου του 2013, ferlux τζακια σκιαθος λίγο πριν κλείσουν τα κελιά, όταν έφτασε η συγκλονιστική είδηση, τόσο σε μένα όσο και στους Συναγωνιστές μου, Χρήστο και Γιάννη, για την δολοφονική επίθεση εναντίον των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων.



Δυο Συναγωνιστές, αεροθερμα ενεργειακα τζακια σκιαθος ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης, ήταν νεκροί και ένας τρίτος πάλευε με τον θάνατο, ο Αλέξανδρος Γέροντας. Η θλίψη ήταν ανάμεικτη με θυμό και οργή, όχι μόνο εναντίον των στυγνών εγκληματιών αλλά και αυτών που όπλισαν ηθικά τα χέρια των δολοφόνων για να προβούν σε αυτή την βδελυρή πράξη, εναντίον και αυτών που με τις σκανδαλώδεις παραλείψεις τους είχαν δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για το έγκλημα.



Τι είχε προηγηθεί της δολοφονίας

Πριν φθάσουμε, όμως, στην δολοφονική τρομοκρατική επίθεση είχαν προηγηθεί σαράντα ολόκληρες ημέρες μιας πρωτοφανούς λάσπης ενάντια στο Κίνημά μας και τους Αγωνιστές του. Όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες ήταν, για τα αμαρτωλά Κανάλια της διαπλοκής και τις φυλλάδες της κλεπτοκρατίας, εν δυνάμει... εγκληματίες!



Η ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία της Αριστεράς από τα Κανάλια των διεφθαρμένων πλουτοκρατών με τις ασφαλώς δεξιές τσέπες είχε παίξει τον βρώμικο ρόλο της. Πέρα από την σταλινικού τύπου λασπολογία της Αριστεράς υπήρχε και η εμπάθεια της ψευτοδεξιάς, romotop τζακια σκιαθος με κορυφαία την εμπάθεια ενός ψευτοπατριώτη και ψευτομακεδονομάχου, ο οποίος υπακούοντας στις εντολές των ξένων αφεντικών του, είχε διατάξει κάποια επίορκα ανθρωπάκια να προβούν στην πολιτική μας εξόντωση.

Πριν φτάσουμε στις σφαίρες της 1ης Νοεμβρίου του 2013 είχε προηγηθεί η στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από τα δεξιά και Αριστερά κοράκια των καναλιών. Είχαν προηγηθεί όμως και άλλα, όπως εκατοντάδες έρευνες σε γραφεία και κατοικίες των μελών της Χρυσής Αυγής. Ειδικότερα, μάλιστα, στα γραφεία μας της Τοπικής Οργάνωσης του Ν. Ηρακλείου, όπου έπεσαν οι δολοφονικές σφαίρες, είχαν κατασχέσει μεταξύ άλλων και αλεξίσφαιρα γιλέκα... Το κράτος είχε κάνει την δουλειά του. Είχε "καθαρίσει" το έδαφος...



Οι τρομοκράτες ήταν σίγουροι ότι δεν θα συναντήσουν καμιά απειλή στο δολοφονικό τους έργο. Επιπλέον, κάθε Παρασκευή έξω από τα συγκεκριμένα γραφεία, μαντεμενιεσ πλακεσ για τζακι πηλιο όπου έλαβε χώρα η δολοφονική επίθεση, υπήρχε σταθερά όχημα της Αστυνομίας, εκτός από αυτήν την Παρασκευή.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...