0 votes
by (380 points)
Σύλληψη ζωή Ρόδο Τζάκια Σκόπελος «Μετά από όνειρο»
Τζάκια Σκόπελος Την παράσταση «Μετά από όνειρο» παρουσιάζει στο θέατρο Olvio η θεατρική ομάδα «Σοίστρο». «Θέλοντας μέσα από την πλαστικότητα των σωμάτων, τους ζωντανούς ήχους των μουσικών οργάνων......

«Μετά από όνειρο» Τζάκια Σκόπελος Θεατρική παράσταση βασισμένη στη δημοτική ποίηση στο θέατρο Olvio


<!--intext_content_tag_start-->


Την παράσταση «Μετά από όνειρο» παρουσιάζει στο θέατρο Olvio η θεατρική ομάδα «Σοίστρο». «Θέλοντας μέσα από την πλαστικότητα των σωμάτων, τους ζωντανούς ήχους των μουσικών οργάνων και την αρτιότητα του λόγου, να αφουγκραστούμε, σκρουτζ ενεργειακα τζακια σκόπελος να μιλήσουμε, να θυμηθούμε και να ξανασυναντήσουμε τον κύκλο της ζωής μας, βρεθήκαμε κοντά στον πιο καίριο και σαφή λογοτεχνικό πομπό ζωής που είναι τα δημοτικά ποιήματα», αναφέρει η ομάδα.



«Πίσω από κάθε τραγούδι – ποίημα και ένας ανώνυμος δημιουργός, που χωρίς να έχει τη φιλοδοξία της ατομικής προβολής, εκφράζει και απηχεί την ψυχική κατάσταση και τα συναισθήματα μιας ευρύτερης ομάδας και γενικά του λαού. Ο αποδέκτης με τη σειρά του, αφαιρεί η προσθέ ΤΕΙ οτιδήποτε δεν ταιριάζει στη ψυχοσύνθεσή του και στη δική του εκφραστική. Τολμηρή σύλληψη του θέματος, ζωντανή και παραστατική απεικόνιση του εξωτερικού και εσωτερικού κόσμου, ειδη για τζακια σκόπελος ανάγλυφη πλαστικότητα των εικόνων. Κάθε παραλογή ένα ολοκληρωμένο και αυτούσιο έργο, κάθε λιανοτράγουδο και μια άρτια φράση επαναπροσδιορισμού. Κάθε μύθος μια παλιά ιστορία – πρόταση για καινούργια περιπέ ΤΕΙα. Ένα παραμύθι παρμένο απ’ τα παλιά για να μας ξυπνήσει μνήμες σημερινές. Μακάρι αυτές να μας οδηγήσουν στην ανάγκη μας να φτιάξει ο καθένας το δικό του παραμύθι».



Θέατρο Olvio

Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: κουμαντακησ τζακια σκόπελος Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 20:15

Εισιτήρια: 10€, 7€ (μειωμένο)

Τηλέφωνο και ώρες κρατήσεων: 210 3414118 (17:00-21:00)

 



τζάκια Σκόπελος τζάκια Σκόπελος Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα ups για τζακια σκόπελος πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.



Μαζί με τα Apple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.



Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog Apple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου Apple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.



<img style="width: 675px; height: 452px;" src="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/Mesa sto keimeno 1.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...