0 votes
by (300 points)
Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκή ΝΑΤΟ Τζάκια Σκόπελος Συλλυπητήρια Ομπάμα για Κληρίδη
Τζάκια Σκόπελος Με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα και ο Αμερικανικός λαός εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους......

Συλλυπητήρια Ομπάμα για Κληρίδη Τζάκια Σκόπελος «Ήταν αφοσιωμένος σε υψηλά ιδανικά»


<!--intext_content_tag_start-->


Με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολι ΤΕΙών, Μπαράκ Ομπάμα και ο Αμερικανικός λαός εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους για το θάνατο του πρώην προέδρου της Κύπρου, ανταλλακτικα για τζακια σκόπελος Γλαύκου Κληρίδη.



Στην ανακοίνωση επισημαίνονται οι «άοκνες προσπάθειές» του για την επανένωση της Κύπρου και την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θερμαντικα τζακια σκόπελος προσθέτοντας ότι «το όραμά του, η αποφασιστικότητά του, η αξιοπρέπειά του γι' αυτούς τους ευγενείς στόχους ήταν απαράμιλλα».



Στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου γίνεται επίσης αναφορά στη συμβολή του Γλαύκου Κληρίδη την περίοδο των τραγικών γεγονότων του 1974, όταν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης είχε δολοφονηθεί στην αμερικανική πρεσβεία της Λευκωσίας ο τότε πρεσβευτής των ΗΠΑ, Ρότζερ Ντέιβις και η Κύπρια βοηθός του Αντουανέτα Βαρνάβα, υπογραμμίζοντας ότι ο Αμερικανικός λαός «δεν θα ξεχάσει ποτέ» τη βαθιά προσωπική συμπάθεια και την υποστήριξη που πρόσφερε εκείνη τη μέρα.



Τέλος, σημειώνεται ότι «καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο πρόεδρος Κληρίδης ήταν αφοσιωμένος στα ψηλά ιδανικά, υπηρετώντας τα κοινά, τις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καλυτερα ενεργειακα τζακια σκόπελος της διεθνούς συνεργασίας και της ειρήνης. Με θάρρος και με δέσμευση, συνέβαλε στην προσπάθεια να οδηγηθεί η πατρίδα του στην ανεξαρτησία και μετά, εν μέσω της βίας του 1974, scan τζακια σκόπελος στην επαναφορά της συνταγματικής τάξης».




τζάκια Σκόπελος Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.



image


Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, αρχιτεκτονικα τζακια σκόπελος εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.



Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!



Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.



YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">
YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">


Τι απαντά η <a href="http://www.xryshaygh.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...