0 votes
by (120 points)

image Има ново богатство на България, което става все по-голям хит.Около 30 000 ловци на трюфели тръгват пролетта из горите, за да търсят ценната гъба, която се спотайва в корените на дърветата. Предлагаме избор от пресни трюфели, които се променят в зависимост от сезона. Село като село, с над сто къщи, които заспиват и се събуждат без стопани. И подчерта, че регулация на тази дейност е необходима, защото това е стока с много висока добавена стойност и сив сектор не трябва да се допуска. След последните данъчни промени търсачите на трюфели и диворастящи гъби освен фиксирания патентен данък, който се събира от общините, трябва да плащат и осигуровки, така че работата им в горите да се води за стаж. Ако направите поръчка чрез нашия уебсайт, ще получите доставките на продуктите на другия ден, ако сте поръчани преди 18.00:XNUMX. Разбира се, не сме за доставката на пощата, така че необичайните забавяния да са извън нас. Ако имате специални желания, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да Ви дадем по-нататък да направите избора си. Подобни кучета всъщност са изключително ценни и се продават само в специални развъдници - те имат родословие в професията. Може би ще е полезно да се създадат подобни ферми в България, за да се помогне за увеличаване на добивите.


2001 В суров вид трюфелите могат да се добавят в различни видове сосове. Механизмът на въздействие на анандамида е подобен на въздействието на тетрахидроканабинола, съдържащ се в марихуаната. Някои учени наричат анандамида „молекулата на блаженството" поради ролята, която играе в механизмите на настроението, апетита, паметта, болката, депресията и репродуктивната функция. Някои дори изравят зелени и неузрели трюфели, с което влошават качеството на българската продукция. Мауро Макароне от университета Кампус Био-медико в Рим и колегите му изяснили, че ценната гъба произвежда анандамид - съединение, което отговаря за изработването на вещество в човешкия мозък, подобряващо настроението. В хода на по-нататъшните опити се оказало, че концентрацията на това вещество в трюфелите е толкова по-висока, колкото по-стара е гъбата. Често обаче на родната ценна гъба се представя като италианска от прекупвачите на Ботуша. Проучванията показват, че антиоксидантите са важни за много аспекти на здравето и дори могат да бъдат свързани с по-нисък риск от развитие на някои хронични заболявания като рак, сърдечно-съдови заболявания и захарен диабет. Думанов пък бе обявил гладна стачка в килията и показваше епикризи за наличие на туморно образуванеие в челюстта, артериална хипертония, болест на червата и захарен диабет с диабетно стъпало рани и полиневропатия. Черният зимен трюфел пък се търси между декември и март - цената му започва от 1000 долара за килограм.


За разлика от други данъчни дела, които продължават или дълго време, или се разминават с условни присъди, тук казусът беше по-особен и държавната машина натисна здраво отработването на делото. 200 хил. За 2015 г. Пазарджик през тези години 2014 г., 2015 г. Той е един от най-натоварените адвокати у нас и със сигурност не очакваше, че ще му се наложи да прекарва по цял ден в съдебната зала в Пазарджик. А ако Петков се оплаква само от силно влошено зрение, то Учкунов има медицинско заключение, че е в предхемодиализно състояние, а освен бъбреците, има проблеми и със сърцето, което работи на 30 процента от капацитета си и тялото му се пълни с течности, които не може да изхвърли. Ако живеете в ендемични по хелминтози страни и имате домашни любимци, препоръчваме да се подложите на профилактика с билковия противопаразитен препарат Getrufline. Растителните трюфели са подходящи не само за профилактика на паразитни заболявания, но и информация за трюфелите поддържане на имунитета и насищане на стомашно-чревната лигавица с хранителни вещества при дисбактериоза. Д., при режим на довеждане се явява.


Тази година на 22 и 23 септември в град Угърчин се проведе поредният Трюфел фест след двугодишно прекъсване. На Думанов бе наложено общо наказание в размер на 1 година и 9 месеца лишаване от свобода при първоначален общ режим на изтърпяване и глоба в размер на 20 000 лв.I love forests and were long due a trip so we went to Dalby forest in Yorkshire. The mist fell as we arrived and got this beautiful eerie image that reminded us of the forbidden forest in Harry Potter!

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...