0 votes
by (580 points)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Εκτός τόπου και χρόνου» χαρακτηρίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη Παναγιώτης Κουρουμπλής τις κατηγορίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ......

«Εκτός τόπου και χρόνου οι κατηγορίες Βενιζέλου» ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κουρουμπλής: Ο Τσίπρας είπε το αυτονόητο


<!--intext_content_tag_start-->


«Εκτός τόπου και χρόνου» χαρακτηρίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής τις κατηγορίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απευθύνει προσκλητήριο αποστασίας σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.



Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη «ο κ. Τσίπρας είπε κάτι το οποίο είναι αυτονόητο: Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη ότι ένας πολίτης σήμερα που χειμάζεται, Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται, Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη απαιτεί από τον πολιτικό του εκπρόσωπο να προβάλει και αυτός συγκεκριμένες αντιστάσεις».



«Είναι εγγενή τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είναι πολιτικά, ιδεολογικά, Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη προσωπικά, διότι και οι συνάδελφοι στον χώρο του ΠΑΣΟΚ αναγκάζονται καθημερινά να υπερασπίζονται πολιτικές που ιστορικά έχουν την ευθύνη να απορρίπτουν. Είναι πλήρως ταυτισμένο το ΠΑΣΟΚ με μια άγρια νεοφιλελεύθερη πολιτική, η οποία, σε τελικά ανάλυση, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ δεν δίνει καμία προοπτική» εκτιμά ο κ. Κουρουμπλής.



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Ειδικά το σχέδιο νόμου  για τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας θα είναι ίσως το πιο κομβικό σημείο για την κυβέρνηση αυτή. Αυτή η κυβέρνηση ξεκίνησε με 179 βουλευτές και έχει αυτή τη στιγμή 153, Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη δηλαδή οποιαδήποτε κίνηση και να συμβεί θα δημιουργήσει θέμα και εγώ σας λέω ότι δεν θα είναι μόνο μέσα στο ΠΑΣΟΚ, είναι υπόθεση που απασχολεί πάρα πολλούς βουλευτές και της ΝΔ».



ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.



Μαζί με τα Apple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.



Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog Apple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου Apple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.



<img style="width: 675px; height: 452px;" src="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/Mesa sto keimeno 1.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...