0 votes
by (120 points)
προώθηση ιστοσελίδων Στιγμές αγωνίας έζησαν όλοι όσοι αγωνίζονται ή παρακολουθούν το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό......

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Νίκου Μαρινάκη προώθηση ιστοσελίδων Έπειτα από σύγκρουση του γύρισε η γλώσσα στον αγώνα με τον Άρη


<!--intext_content_tag_start-->


Στιγμές αγωνίας έζησαν όλοι όσοι αγωνίζονται ή παρακολουθούν το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό.



Στο 55’ του αγώνα κι έπειτα από μια εναέρια διεκδίκηση με τον Κύργια, κατασκευη ιστοσελιδας e shop Βολος ο Νίκος Μαρινάκης έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, με τη διάγνωση που έγινε γνωστή λίγο αργότερα ν’ αναφέρει πως γύρισε η γλώσσα του.



Αφού χρειάστηκε λοιπόν να περάσουν μερικά λεπτά τρομερού άγχους σε γήπεδο και εξέδρα (ήταν χαρακτηριστική η εικόνα του Καπίνο να κλαίει, του Κλωναρίδη να προσεύχεται και των παικτών και των δυο ομάδων να προσπαθούν να κάνουν χώρο απ’ τις πινακίδες για να περάσει το ασθενοφόρο) ο νεαρός μπακ ανέκτησε ευτυχώς τις αισθήσεις του.



Έτσι, σηκώθηκε -έστω και υποβασταζόμενος και με ματωμένα χείλη- και μέσα σε θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα επιβιβάστηκε στο ασθενοφόρο που θα τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.



Πηγή: sport-fm.gr

 

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μαρινάκη από kokoretsi



προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!

Η συσκευή Ishin-Den-Shin χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο

Η Disney ανέπτυξε μια πρωτοποριακή συσκευή, kataskeyh istoselidvn Βολος η οποία μεταδίδει ήχο μέσω του ανθρώπινου σώματος, λογοτυπο σχεδιασμος Βολος σύμφωνα με το BBC.



Ο λόγος για τη συσκευή Ishin-Den-Shin (στα ιαπωνικά σημαίνει «όταν σκέφτεται το μυαλό, τα μεταδίδει η καρδιά»).



Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, δημιουργια e shop βολος online τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο.



Στη συνέχεια, σχεδιασμοσ λογοτυπων Βολος όταν το συγκεκριμένο άτομο ακουμπήσει το δάχτυλό του στον λωβό του αυτιού ενός άλλου ατόμου, σχηματίζεται ένα «οργανικό μεγάφωνο» και τα αθόρυβα σήματα μετατρέπονται σε ήχους.



Η νέα συσκευή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Disney στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ.



Αυτή την εβδομάδα, ευκολη κατασκευή site Βολος της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο στην έκθεση Ars Electronica στο Λιντς της Αυστρίας.



Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Σάλφορντ, Τρέβορ Κοξ δοκίμασε την εφεύρεση και σχολίασε: κατασκευή eshop Βολος «Είναι μαγικό. Ακούς ήχους που έρχονται από το πουθενά».



Στην ιστοσελίδα της Disney στο διαδίκτυο, αναφέρεται, ότι «το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται από τη συσκευή προκαλεί μια σχεδόν ανεπαίσθητη δόνηση στο λωβό, δημιουργία e-shop Βολος με αποτέλεσμα το δάχτυλο και το αυτί να λειτουργούν ως φυσικά μεγάφωνα, κατασκευή ιστοσελίδων e shop Βολος που μετατρέπουν σε ήχο τα κωδικοποιημένα σήματα».



Όπως διευκρινίζεται, «τα σήματα μεταδίδονται από σώμα σε σώμα σε κάθε φυσική επαφή μεταξύ δύο ατόμων».


προώθηση ιστοσελίδων Piaggio Liberty 3V: Ανανέωση στις ίδιες τιμές!


Το σκούτερ με μεγάλους τροχούς που αγαπήθηκε σε κάθε σημείο του πλανήτη, λογοτυπο σχεδιασμος Βολος σημειώνοντας πάνω από 800.000 πωλήσεις, ανανεώνεται!



Εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις και υψηλότερες επιδόσεις,  χάρη στο νέο σύγχρονο 3βάλβιδο κινητήρα ψεκασμού.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...