0 votes
ago by (120 points)
Digital Marketing Η λέξη της χρονιάς από το Λεξικό της Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO): Ψηφιακό μάρκετινγκ Google My Business Οξφόρδης έχει γίνει influencers πλεόν trend..."

Time: Τα 11 καλύτερα "selfies" του 2013 Digital Marketing

Η λέξη της χρονιάς από το Λεξικό της Οξφόρδης έχει γίνει πλεόν trend

O όρος που δημιούργησε το Λεξικό της Οξφόρδης και μάλιστα τον ανακήρυξε σε "λέξη της χρονιάς" για το 2013 έχει γίνει πλέον μορφή τέχνης από τους απανταχού fan του. Διάσημοι και άσημοι, από τον James Franco και την Madonna έως τις κόρες του Ομπάμα, χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο τις κάμερές τους για να βγάλουν μια φωτογραφία τον εαυτό τους. Δείτε τα 11 καλύτερα αυτο-πορταίτα σύμφωνα με το περιοδικό Time.





1. Μια 15χρονη Αυστραλή κατάφερε να πείσει την Beyonce να βγάλει μια φωτογραφία μαζί της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της τον Οκτώβριο.



image



2. Αποφασισμένος να ακολουθήσει τη μόδα της εποχής ο James Franco έβγαλε αυτό το αυτο-πορτραίτο δικαιολογώντας τον εαυτό του λέγοντας ότι " Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO) το κάνουν όλοι".



image



3. Η Miley Cyrus δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αφού η τραγουδίστρια συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της στο instagram.



image



4. Το πρώτο αυτο-πορτραίτο του Πάπα έγινε πραγματικότητα χάρη σε μια παρέα εφήβων που ταξίδεψε από το Μιλάνο στο Βατικανό.



image



5. Η Σάσα Σχεδιασμός και Προγραμματισμός η Μάλια Ομπάμα βγάζουν τη φωτογραφία τους κατά τη διάρκεια της προεδρικής Εναρκτήριας Παρέλασης στην Ουάσινγκτον στις 21 Ιανουαρίου 2013



image



6. Ένας άντρας από το Οντάριο μαζί με την τεσσάρων εβδομάδων κόρη του



image



7. Το ψηφιδωτό της NASA, παρόλο που δεν δείχνει ξεκάθαρα τα selfies που εμπεριέχει, έχει φτιαχτεί από τα αυτο-πορτραίτα 1.400 ανθρώπων από 40 χώρες.

image



8. Η δημοσιογράφος Kelly Nash όταν έβγαζε αυτή τη φωτογραφία πιθανότατα δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι μια μπάλα του μπέιζμπολ περνούσε δίπλα από το κεφάλι της



image



9. Τα 70 είναι τα νέα 50, όπως ανακοίνωσε ο ινδολόγος του Fox News κάτω από αυτή τη φωτογραφία.



image



10. Πάντα προκλητική η Madonna δεν άργησε να βρει τον τρόπο να ευχαριστήσει τους fan της, βγάζοντας αυτήν την αποκαλυπτική φωτογραφία



image



11. Ο μαθητής Malik Whiter μάλλον διάλεξε τη λάθος στιγμή να βγάλει φωτογραφία αφού η καθηγήτριά του από πίσω είναι έτοιμη να γεννήσει.



image

Digital marketing Digital marketing Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.



Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.



Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.





Πηγή: Cretalive.gr





Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες



Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.



Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..



Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.



Ανεπιβεβαίωτες <a href="http://detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.asp?

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...