0 votes
by (120 points)
Μάρκετινγκ Είναι η Κοινωνικά Δίκτυα πρώτη ιστοσελιδα επιδρομή που πραγματοποιείται μετά τον θάνατο του Χακιμουλάχ Μεχσούντ, ιστοσελιδα αρχηγού της οργάνωσης Τεχρίκ-ι-Ταλιμπάν στο Πακιστάν - Ο στόχος ήταν θρησκευτικό οίκημα του τρομοκρατικού δικτύου στην κατασκευεσ ιστοσελιδων Ταλ..."

Πακιστάν: Επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους με πέντε νεκρούς Μάρκετινγκ

Είναι η πρώτη επιδρομή που πραγματοποιείται μετά τον θάνατο του Χακιμουλάχ Μεχσούντ, αρχηγού της οργάνωσης Τεχρίκ-ι-Ταλιμπάν στο Πακιστάν - Ο στόχος ήταν θρησκευτικό οίκημα του τρομοκρατικού δικτύου στην Ταλ

Πέντε αντάρτες σκοτώθηκαν σήμερα όταν αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος εξαπέλυσε επίθεση στο βορειοδυτικό Πακιστάν, η πρώτη επιδρομή που πραγματοποιείται στην επαρχία Χάιμπερ Παχτούνχβα, ανακοίνωσαν οι αρχές.



Μεταξύ των νεκρών είναι δύο μέλη του δικτύου Χακάνι, της πιο σκληρής πτέρυγας των ταλιμπάν στο Αφγανιστάν η οποία περιλαμβάνεται στη λίστα της Ουάσινγκτον με τις τρομοκρατικές οργανώσεις, σύμφωνα με τις αρχές.



Ο στόχος ήταν θρησκευτικό οίκημα του τρομοκρατικού δικτύου στην Ταλ, πόλη της περιφέρειας Χανγκού, η οποία συνορεύει με τις περιοχές όπου ζουν οι φυλές.



Είναι η πρώτη επιδρομή που πραγματοποιείται μετά τον θάνατο του Χακιμουλάχ Μεχσούντ, αρχηγού της οργάνωσης Τεχρίκ-ι-Ταλιμπάν στο Πακιστάν, την 1η Νοεμβρίου από αμερικανικά πυρά στο Βόρειο Ουαζιριστάν, μια περιοχή όπου ζουν οι φυλές του Πακιστάν.



«Κατά την επιδρομή, στόχος της οποίας ήταν ένα ιεροδιδασκαλείο, σκοτώθηκαν πέντε άτομα και τραυματίστηκε ακόμη ένα», δήλωσε ο Φαρίντ Χαν εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Η ταυτότητα των θυμάτων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.



Ωστόσο δύο μέλη των τοπικών δυνάμεων ασφαλείας αναγνώρισαν μεταξύ των νεκρών τον μουφτή Αχμαντ Τζαν και τον μουφτή Χαμιντουλάχ, και οι δύο ήταν μέλη του δικτύου Χακάνι.



ΑΓ
μάρκετινγκ Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.



Μαζί με τα Apple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.



Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog Apple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου Apple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.



<img style="width: 675px; height: 452px;" src="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/Mesa sto keimeno 1.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...