0 votes
by (380 points)
Digital Marketing Νέο ατύχημα για Διαδικτυακές πλατφόρμες Κατασκευή ιστοσελίδων: Τελικά γνωρίζετε αν απευθυνθείτε σωστά στην διαδικτυακή σας παρουσία; Ασφάλεια Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO): Χρήση Εργαλείων Ανάλυσης Λέξεων-Κλειδιών Ιστοσελίδας την ηθοποιό
..."

Ξανά στο νοσοκομείο η Ευδοκία Ρουμελιώτη Digital Marketing

Νέο ατύχημα για την ηθοποιό

Μετά το σοβαρό ατύχημά της, πριν μερικούς μήνες, όταν παραπάτησε και έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε ακόμα ένα ατύχημα που τη οδήγησε για ακόμα μία φορά στο νοσοκομείο.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας « ESPressonews.gr/"> ESPresso», η ηθοποιός χτύπησε, το βράδυ του Σαββάτου, σε ένα μεταλλικό κομμάτι του σκηνικού της παράστασης «Το Κουρδιστό Πορτοκάλι» στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο «Αποθήκη».

 

Αμέσως μετά την παράσταση, επισκέφτηκε αμέσως το νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν ράγισμα και έβαλαν γύψο στο χέρι της, ενώ εκείνη συνέχιζε να έχει αισθητούς πόνους λόγω του τραυματισμού της.

 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη επέστρεψε την Κυριακή κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προσαρμόζοντας κάποιες σκηνές, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει να συνεχίσει τις παραστάσεις όσο παραμένει το χέρι της στον γύψο.  
Digital marketing Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO) πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.



Μαζί με τα Apple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.



Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog Apple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου Apple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.



image



Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.



Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πίσω πλευρά ενός πρότυπου Apple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογραφικό αισθητήρα του νέου <a href="http://www.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...