0 votes
by (620 points)

Отгледайте шафран - най-скъпата подправка на света! Български трюфели попадат в гозбите на звездите в Холивуд. Если настоять горячие сливки на ванили, цедре цитрусовых, корице или других ароматных ингредиентах, конфеты приобретут их тонкий аромат, который раскроется наилучшим образом после того, информация за трюфелите как конфеты проведут сутки в холодильнике. Има уникална орнаментация. По принцип спорите на трюфелите са или с бодли или с мрежа. А гвоздеят на програмата му е десертът: трюфелов сладолед полят с трюфелов мед! Преваряването на ястието не си струва, повърхността му трябва да остане нежна и леко румена. Понякога тази гъба може да расте на повърхността на почвата. Деликатесната гъба ще бъде продадена на търг, а набраните средства ще бъдат дадени за благотворителност, уточняват от аукционната къща. Въпреки че на теория всички породисти и не толкова породисти кучета могат да бъдат обучени за лов на трюфели, се предпочитат някои породи, които притежават естествен афинитет към тази дейност. Следващата стъпка е задълбочена подготовка на почвата. В същото време през ззамразени черни и бели трюфелимния сезон ще бъде необходимо да се изрежат допълнителните дървета, така че те да не блокират проникването на слънчева светлина в почвата. Три години отнемат на учените, докато морфологичните анализи и молекукярните изследвания докажат, че трюфелът е от нов и непознат до този момент на света вид. През последните десет години търсенето в света се е увеличило значително, съответно - и броят на ловците за тези гъби.


Кокосови трюфели от бисквити и бял шоколад - Рецепти Framar.bg Те се продават в щатите през голяма италианска фирма, която ги купува от нас, преработва и ги изнася по света. Целта ни не е само да продадем едни дръвчета, а да обучим клиентите си как да ги отгледат успешно и да получат добра реколта, обяснява Мичевски. След като ги открият с помощта на добре обучени кучета, пласират количествата в чужбина, като за килограм средно се печелят по 4000 долара или към 7000 лева. През това време зърнените храни поемат аромата на трюфел и се използват за приготвяне на различни ястия. Трюфел продукти с намалени цениите са уникални гъби с невероятен аромат, който се използва информация за трюфелите овкусяването на различни ястия. Редкият и най-цененият вид сред всички трюфели се крие на места със специфична почва и само от най-големите разбирачи успяват да го изровят. Но могат да се намерят и купят отлично обучени кучета за намиране на трюфели, които обаче хич не са евтини. Те използвали полимеразна верижна реакция, при която многократно се копира определен участък на ДНК, за да установят гените, явяващи се „строителен материал" за производството на анандамид.


Но сухите зърнени храни, кърпа или хартия могат да увеличат времето за съхранение до 30 дни. Ако искаш нещата да са в по-лесни стъпки, пропусни шоколадовия кувертюр. Ако планирате да го приготвите много по-късно, тогава те използват доказани прости методи, които могат значително да увеличат този път. Ако не се направи този закон, скоро няма да имаме трюфели и то в близките няколко години", предупреди Славова. Има няколко породи кучета, известни вече не само по света, но и у нас, със страхотни отзиви относно способността им да намират тези гъби, след правилна дресировка. Последните няколко години екип от миколози от БАН съобщиха още 7 вида трюфели и 32 вида подземни гъби", добави Славова. Откритието са направили любителят миколог Моника Славова и колегата ѝ от БАН - Борис Асьов. По-ценните от злато гъби, за които доскоро нямаше категорични доказателства, че виреят у нас, са били открити от ловците на природното чудо и вече са превърнати в печеливш бизнес, пише "Труд". Това е така, защото обучението на куче за намиране на трюфели е дълъг и продължителен процес, който изисква не само усърдна работа и тренировки, но и допълнителни средства за закупуването на играчки, храна и овкусители с вкус и аромат на трюфели.


Уупи е хрътка за трюфели, която вече пет години помага на господаря си да намери трюфели. По думите им в момента издаването на разрешителни от доста горски стопанства е забранено именно заради унищожаването на трюфелните находища.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...