0 votes
by (320 points)

През 80-те години на миналия век у нас идва италианска експедиция за проучване на терените и локализиране на находищата на трюфели. След тази реализация на канала за крадени коли започват проблемите за тогавашния началник на „Магистрална полиция" в ОД МВР Пазарджик - Атанас Шиников. Бившият директор на РЗБОП Пазарджик Георги Грозданов пък е свален от друго противозаконно отнето МПС на 14 февруари 2018 г. Събиране на трюфелито на бели трюфели ще може да става в периода 15 септември - 15 януари, на зимни бели трюфели - от 15 декември до 15 април, на черни летни трюфели - от 1 май до 31 август, на черни и бели свежи трюфели зимни трюфели - от 1 декември до 31 март, и на гладки черни трюфели - от 15 септември до 15 януари. Аз ги познавам тези хора." От думите му остава впечатлението, че са повече от познати. Аз не водя статистика, нямам и това право. Ако кредитираме с доверие думите от хора антуража му информация за трюфелите плащания към Кацаров, това означава, че отношенията му с прокурора са били на приливи и отливи и през 2015 - 2016 г.


image Потърсихме за коментар прокурор Георги Кацаров, който към момента е обвинител в Окръжна прокуратура Пазарджик. 2 негови автомобила, колата на жената с която живее на семейни начала и колата на брат му, който е гимназиален учител. Задължително е преди да предприемете каквито и да било действия да направите първоначални анализи - на почвата, на разходите и на евентуалните очаквани приходи. РН трябва да бъде най-малко 7 единици.В противен случай културата няма да може да образува висококачествено плодово тяло. Алтернативният данък за берачите на гъби няма да бъде премахнат. Почвата трябва да бъде рохкава или глинесто-пясъчлива, в които няма глина, т.е. Цененият черен трюфел, използван в този специалитет, идва от Италия или други региони на Европейския съюз, което гарантира неговата автентичност и произход. Според една от хипотезите, към палежите на колите на магистратите отношение има Иван Лулчев. Малко след първите палежи, Лулчев е разследван във връзка със схема за внос и регистрация на крадени коли от Западна Европа и последващ износ към Азия. Според медийни публикации Кацаров е близък и с осъдения за укриване на данъци бивш кмет на гр. Според медийни публикации, Георги Кацаров подава оставка като административен ръководител на Районната прокуратура в Пазарджик под натиск от Сотир Цацаров.

image

Масовата практика е с една от фирмите доставчици се изпраща на адреса на фирмата, която изкупува в хладилна кутия и след това на другия ден събирачът получава парите за тях. Колата ми наистина беше запалена и беше намерен извършителя, ако това ви интересува. След това осъдил МВР за това задържане. Бележка на готвача : Внимавайте да продължите да размахвате яйцата, докато те готвят, за да произведат тази текстура, подобна на контура. Оброчище и Балчик. Гостите се посрещат в началото на гората с влакче, а в базата, където има изградена беседка, те получават напитка и се провежда беседа. Тези записи биха били предоставени на съответните разследващи органи, работещи по казуса "Лулчев", ако те ги поискат по съответния ред, описан в НПК. Видът се поддава на отглеждане, но цената му е ниска. Рачев, за да му осигури предимство на пазара. Служител на ДАИ от Пазарджик, на когото са запалени 2 автомобила, също подозира, че Лулчев е съпричастен към палежите на имуществото му. Много е важно да се запази деликатният аромат на трюфела, така че в повечето случаи готвачите добавят малка част от суровата гъба към готовата ястие. Според вносителите такъв закон е нужен, защото в момента липсват ясни правила за разрешителни режими, регистрация на обекти за изкупуване, специфични изисквания към заетите в бранша лица, прилагане на мерки за опазване на околната среда.


Неговият мицел се утаява върху корените на иглолистни дървета - кедър, бор, въпреки че може да обгърне и кореновата система на дъб. В момента в България са открити четири вида трюфели, според аптекаря Лучано Балдели, един от първите жители на Ботуша, който обяви, че българите могат да станат милионери от гъбата. Две организации на събиращи гъби и трюфели изпратиха отворени писма до институциите, с които възразяват срещу отмяната патентния данък, който бе въведен при гласуването на бюджета за тази година.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...