0 votes
by (120 points)
Представете си тази възможност - имате право да се забавлявате като малки деца, поливайки всички наоколо, включително и полицията. Въведени? Искате ли да го опитате? Приготви си багажа. Трябва да стигнете до Тайланд за ежегодния фестивал Сонгкран. В средата на април хората, въоръжени с всякакви средства за поливане с вода, излизат по улиците на градовете в Тайланд, за да се забавляват от все сърце. Кой е най-добрият начин да отидете до курортите Краби? Купете обиколка или я направете сами? За мнозина отговорът е очевиден: разбира се, купете обиколка. И това би било правилно, ако говорим за други курорти в Тайланд: сравнително евтина Патая или популярния туристически остров Пукет. С Krabi всичко е малко по-сложно и в същото време по-интересно. В тази статия ще ви покажа как можете да спестите пари от обиколка на Краби и да си организирате интереспочивка на краби ваканция в Тайланд. Ао Нанг в провинция Краби е една от популярните туристически дестипочивка на крабиции в Тайланд. Повечето туристи отиват в Ао Нанг за интересни екскурзии до известните острови Краби. От тази статия ще научите как стоят нещата с плажовете в самия Ао Нанг, дали можете да намерите красив плаж с чист бял пясък и тюркоазено море в Ао Нанг.

Най-предният чифт крака има големи чели (нокти), като левият е по-голям от десния. Следващите два чифта крака, както и при другите раци отшелници, са големи, мощни ходещи крака със заострени върхове, които позволяват на кокосовите раци да се катерят по вертикални или дори надвиснали повърхности. Четвъртата двойка крака е по-малка, с подобни на пинсети чели в края, позволяващи на младите кокосови раци да хващат вътрешността на черупката или кокосовите люспи, които младите екземпляри обикновено носят за защита. Възрастните използват този чифт за ходене и катерене. Последният чифт крака е много малък и се използва от женските, за да се грижат за яйцата си, и от мъжките при чифтосване. Този последен чифт крака обикновено се държи в кухината, съдържаща дихателните органи, вътре в черупката. В повечето региони синият цвят е преобладаващият, но на някои места като Сейшелските острови повечето хора са червени. Въпреки че B. latro е производен вид рак отшелник, само млади екземпляри използват спасени черупки от охлюви, за да защитят меките си коремчета, докато юношите понякога използват счупени кокосови черупки за същата цел.

imageПърженето в голям чугунен уок е най-разпространеният метод за пържене в Хонг Конг. Месото и зеленчуците се пускат в малко сгорещено олио и се разбъркват често. Високата температура и заобленото дъно на тигана ви позволяват бързо и равномерно приготвяне на храната, simply click the next website сякаш „запечатвайки" аромати и хранителни вещества. Варенето на пара също е популярен и лесен начин за приготвяне на храна, който освен това запазва аромата и полезните си свойства. Обикновено за готвене на пара малка решетка от неръждаема стомана се поставя в основата почивка на краби уока и водата се оставя да заври. Обикновено кантонската кухня използва остъклени черни тенджери с малка дръжка и капак. Особено подходящи са за продължително задушаване, тъй като провеждат добре и задържат топлината дълго време, като минимизират загарянето. Ориз с пиле и зеленчуци или свинско в пикантен сос, приготвен в глинен съд, са много разпространени в Хонконг. При двойно варене на пара или двойно варене деликатеси като супа от птичи гнезда или супа от перки на акула се поставят в един съд, който се спуска във втори съд с кипяща течност и леко се варят на пара за няколко часа.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...