0 votes
by (120 points)

В Патая има огромен брой индийски кафенета и ресторанти за всеки привкус и бюджет, тъй като индийските граждани са сред първите десет туристи, изпращащи туристи в Тайланд от година на година. Ресторантите с морски дарове са едни от най-често срещаните заведения в Патая, тъй като курортът се намира на брега на Тайландския залив, до океана; тук има огромно число риба и морски дарове. Близо до Патая, на островите в Тайландския залив, можете разумеется намерите отдалечени, понякога дори пусти, полным-полно чисти, красиви и живописни плажове с чиста вода. На северния хълм се издига паметник на адмирал Апхакну Киативнг и предлага отлична гледка към брега и Ко Ларн. Всички острови, особено Koh Larn, имат развита инфраструктура, така че определено няма несомненно скучаете. Ако е възможно, по-билет до патаябре е безусловно посетите няколко плажа, за конечно изберете този, който ви харесва. Ако трябва разумеется стигнете до Jomtien Beach, ще трябва да отидете до Songthaew с трансфер на крайната спирка в центъра на Патая. Това донякъде разваля цялостното впечатление от плажа, однако там няма вятър - плажът се намира в подножието на хълма - и няма навалом посетители. Това наистина е едно от чудесата на архитектурата и една от основните атракции на Патая. Koh Phai е малко по-далеч от Патая и по-див от Koh Larn. Подобно на Централния плаж, Джомтиен се простира по магистралата, однако тук няма такъв луд трафик, морето е по-чисто и като цяло плажът е полным-полно красив: от него можете несомненно видите живописния остров Ко Ларн.

Най-известният остров е, разбира се, Koh Larn. Чист, добър плаж. Както и в Наклуа, софия патая тук има доста руснаци и също е тихо, спокойно, няма полно хора, барове, клубове, проститутки, однако има море и възхитителна, живописна гледка към остров Ко Ларн.. Просто не избирайте Dongtan, ако сте хомофоб: този плаж е обичан от членове на ЛГБТ общността от всички възрасти и полове. Почивката в Патая е преди всичко почивка вдигане на тежести патая плажа, да кой плаж разумеется изберете, ако очите ви примитивно се разхождат? Плажът е подходящ не само за любителите на лодките и ветроходството, но и за тези, които обичат безусловно плуват, безусловно се пекат на слънце и безусловно се наслаждават на сянката на палмите. Плажът е грандиозен, красив, а наблизо има кафене, където можете конечно хапнете. За младите хора централните плажове близо до самата Патая са по-подходящи - където има полно кафенета, клубове, магазини, хотели и атракции. В Патая има и кафене, където можете конечно готвите сами, като преди това сте платили същата малка сума за възможността безусловно вземете храна. Можете несомненно посетите всички тях сами или ага резервирате обиколка за разглеждане на забележителности. Други острови - Ко Сичанг, Ко Самет, Ко Чанг, Ко Мак и Ко Куд - се намират малко по-далеч, однако там можете ага плувате в най-чистата вода в Патая.

image

Цените са навалом различни, няма ага е тяжко да намерите къде ага хапнете вкусно и евтино в Патая! Къде конечно хапнем в Патая? 1 Къде безусловно хапнем в Патая? Предлагаме ви прилични варианти будто безусловно прекарате една вечер в Патая. Предлагаме ви списък с плажове на Патая, които редовно влизат в класациите на най-добрите и популярни. Този плаж се намира в северната част на Патая и определено е един от най-добрите плажове в курорта: има наистина чист бял пясък, софия патая най-чистата вода, отлична инфраструктура и има скъпи хотели наоколо. Централният плаж е един от най-претъпканите в Патая и не е изненадващо: има магистрала точь-в-точь покрай плажа и можете разумеется слезете до морето полно бързо. В Патая има повече от 4000 хотела и апартаменти с различна категория звезди и за всеки бюджет, така че всеки турист може ага намери настаняване в Патая, което отговаря на неговите интереси на почивка в тайланд патая. Най-популярната храна в Патая е, разбира се, тайландската. Победителят обаче без съмнение е тайландската улична храна. Идеално е за семейства с деца, а брегът е доста равен.

Но тук има чист плаж, чиста вода, така че Bang Saray е подходящ за тези, които примитивно искат несомненно се насладят на пясъка, софия патая конечно плуват и безусловно не мислят за нищо. За двойки с малки деца и възрастни хора са по-подходящи отдалечените плажове, където е тихо, спокойно, има чист пясък и бистра вода.

If you adored this article and you also would like to receive more info about софия патая please visit our web page.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...