0 votes
by (260 points)

На свой ред това кара прекурсора да се развие в самото багрило и да промени цвета си. Тя може да бъде всякакъв цвят, но трябва да е достатъчно къса, така че когато потребителят включи електростатичното поле, нишките да се изправят и да разкрият дизайна или цвета на тъканта отдолу. Подобно на дисплеите с космени тъкани, термохромните тъкани не са анимирани – те могат само да прикриват и разкриват дизайни или цветове въз основа на условията на околната среда. Повечето новородени харесват усещането, че са сигурно увити в одеяло. Електролуминесцентните вещества излъчват светлина след излагане на електричество. За да научите повече за AC и DC захранването, прочетете нашата статия за това как работи електричеството. Долният слой е проводим, което означава, че може да пренася електричество от източник на фурни за вграждане Ветохранване - като малка батерия - към останалата част от тъканта, за да създаде електростатично поле в козината, което придава на всяка нишка козина еднакъв електрически заряд. Това означава, че ако една риза има блок от RGB LED светлини (светодиоди, които могат да излъчват всякакъв цвят светлина), потребителят може да създаде програма, която казва на всеки светодиод кога да се включи и изключи, както и какъв цвят трябва да бъде.

Компаниите могат да използват термохромни багрила в ризи, които бавно разкриват фирмен слоган или лого, докато ризата се нагрява. В тъканите специално багрило действа като термохромен агент. В края на 80-те години на миналия век компания, наречена Generra, представи линия облекла, използващи термохромни багрила. Worshipful Company of Launderers - компания за ливреи в лондонското Сити, която популяризира професията на перачите, като предоставя стипендии на студенти по перални. Прахосмукачки, ютии и всички бутилки и кутии, използвани за почистване и пране, могат да бъдат поставени в шкаф или на рафт. Дрехите с EL проводник изискват внимателна поддръжка и процедури за почистване. Поради ниската разделителна способност дрехите със светодиоди са най-подходящи пералня за вграждане AEG L8FBE48SCI прости съобщения или дизайни. Няколко компании продават дрехи, които използват светодиоди за създаване на специални модели или послания. Повечето компании покриват веригите с тънка платнена подплата. Например, в обикновена витрина с кожен плат, можете да използвате червена козина, за да покриете синя рипералня за вграждане AEG L8FBE48SCI. Кенди бяха спонсор на фланелките на английския клуб Ливърпул между 1988 и 1992 г., като дебютираха през 1988 г. в FA Charity Shield, който спечелиха с 2-1 срещу Уимбълдън, и запомнени като спонсори, когато Ливърпул спечели лигата през 1990 г. и по време на катастрофата на Хилсбъро през 1989 г. Кенди се появи за последен път на фланелка на Ливърпул на 9 май 1992 г., когато победиха Съндърланд във финала за ФА Къп през 1992 г., като впоследствие Ливърпул спечели дългосрочен спонсор в лицето на Карлсберг.

image

Може да се нуждае от два пъти повече енергия от по-добре изолиран хладилник, но слънчевите панели сега са много евтини. Устройствата осигуряват същата мощност като конвенционалните съдомиялни машини, но са с по-малки размери, средно 32,5 инча височина, 18 инча ширина и 22,5 инча дълбочина. Заслужават ли си уредите за надраскване и вдлъбнатини? Например графитът и диамантите са неорганични въглеродни полимери - те имат различни свойства поради начина, по който въглеродните атоми се свързват заедно, за да образуват молекули. В следващия раздел ще научим как някои дизайнери използват различна форма на енергия, за да създадат платнени дисплеи: топлина. Въпреки че може да е възможно да се доближат до примитивните техники за анимация чрез отпечатване на едно изображение върху слоя кожа и леко коригирано изображение върху тъканта отдолу, това не е съвсем същото като гледане на телевизия върху нечие яке. С помощта на PLED екран би било възможно да се създаде телевизор от плат. За тъкани дисплеи дизайнерите използват електролуминисцентна жица (EL жица), за да създадат невероятни, живи ефекти. Поставянето на рафтове пералня за вграждане AEG L8FBE48SCI вашите перилни препарати, омекотители, препарати за премахване на петна и вашата ютия ще гарантира отлично използване на наличното пространство.

Това е материалът, който ще излъчва светлина след среща с променливотоково електрическо поле. Електростатично поле, приложено върху козината, създава подобен заряд върху козината и основата на материала. Третият слой е козината.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...