Δεν είναι-φυσικά-μόνο ο Κώστας Μήτρογλου αυτός που έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού για μεταγραφή. Αρκετοί ακόμη συμπαίκτες του, που έχουν ξεχωρίσει με τον Ολυμπιακό αλλά και την Εθνική ομάδα, Digital marketers έχουν απασχολήσει έντονα ξένους συλλόγους.
Ανάμεσά τους είναι ο Γιάννης Μανιάτης, τεχνητη νοημοσυνη για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από…
Γερμανία μεριά. Η Βέρντερ και η Βόλφσμπουργκ έχουν παρακολουθήσει πολλές φορές τον διεθνή μέσο και φέρονται να έχουν εγκρίνει τη μεταγραφή. Ειδικά η ομάδα της Βρέμης φέρεται πιο «ζεστή», αλλά και οι «λύκοι» που έχουν μεγάλο… πορτοφόλι είναι πιθανό να μπουν στη μάχη για τη διεκδίκησή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ποια η στάση του
Ολυμπιακού; Ο Γιάννης Μανιάτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και για να φύγει θα πρέπει να έρθει μία πολύ καλή πρόταση. Κι επειδή μιλάμε για βασικό στέλεχος της ομάδας, αλλά και της Εθνικής, καθώς για ποδοσφαιριστή στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (27), αποκλείεται να το συζητήσουν για ένα ποσό κάτω από τα 5 εκατ.
ευρώ.
Πηγή:
sport-fm.gr μάρκετινγκ μάρκετινγκ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές
Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters
Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της
Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, Digital Marketing σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.
Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι
τράπεζες περίπου 35 δισ.
ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής
κρίσης του 2007-2009.
Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η
Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ
ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.
Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, Κατασκευή ιστοσελίδων τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.
Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η
Ελλάδα, η
Γερμανία,
τεχνητη νοημοσυνη η
Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, Digital Marketing η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.
Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ
Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».
Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν».
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
μάρκετινγκ Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!