0 votes
by (120 points)
Köle, 5 Kasım'da bünyelacak reislik seçimlerine hazırlanıyor. Kul ilk kaşık düşmanı başbuğını mı seçecek yoksa ikinci bir Donald Trump erkına yeşil ışık mı yakacak?

Ziraat ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ciddi gıdanın takibi dair uygulamaya konulmuş olan yeni sistemin bugünden itibaren devreye gireceğini duyurdu.

Kul'li New York Times gazetesi İran'ın İsrail'e yaklaşık 180 balistik roket fırlattığını ve en vürutmiş silahlarını kullandığını yazarken CNN'e konuşan askeri uzmanlar İran'ın Şahab-3 serisi balistik füzenin farklı türleri kullandığını öne sürdüler.

Mansur Yavaş'ın "adaylık" çıkışına Özel'den cevap: Partinin sonucuna saygı duyması kendisinden muhtemel yaklaşımdır

Irak'ın başkenti Bentdat'ın merkezindeki Tahrir Sahaı'nda toplanan bir kategori, İran'ın İsrail'e yönelik füzelerle sarrafiyelattığı hücumlar sonrası sevinç gösterisinde bulundu.

BMGK'nin kararlı ve acil bir şekilde İsrail'in Lübnan, Gazze ve Suriye'de anlayışlediği savaş suçlarını durdurması çvecası meydana getirilen mektupta, ancak bu şekilde kapsamlı bölgesel savaşın engelleneceğine delalet edildi.

'İki efsanenin başlangıcı': Messi ve bebek Lamine Yamal'ın müşterek başüstüneğu fotoğrafğraflar ortaya çıktı

BIST isim ve logosu "sıyanet bellik belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, Son Dakika Haber iktibas edilemez, bileğsoruntirilemez. BIST adı şeşnda açıklayan bütün bilgilerin telif hakları baştan aşağı BIST'e ait olup, yeniden yayınlanamaz.

Eylül başlangıcında okulların açılması sonrası sert çok okulda nezafet mensubu ve gereç eksikliği nedeniyle hıfzıssıhha sorunu yaşandı.

İYİ Fırka Umumi Serı Müsavat Dervişoğlu, Danıştay’a Suriyeli mültecilara verilen 238 bin Türk vatandaşlığının iptali bâtınin ülkü açtı. #İYİ Kazanç

Gazze'de hınçmutlak katkısızlanması bağırsakin uluslararası alanda İsrail'e baskı uygulanmasına müteveccih antreimler değerlendirildi.

Toulouse-Lyon kontralaşmasının peşi sıra Wilfried Zaha ile ait gündeme bomba kadar düşen bir sav ortaya atıldı. Star futbolcunun, takımdaki olumsuz davranışları dolayısıyla kadro dışı kalacağı argüman edildi.

Mektupta, BMGK'nin durağan kalmasının İsrail'in bütün kırmızı çizgileri ihlal etmesine olanak tanılamadığı kaydedilerek, bunun İran'a uluslararası dostluk ihtarnca meşru koruma hakkını muhafaza etmekten gayrı şık bırakmadığı savunuldu.

Yöntem yönetmen Giovanni van Bronckhorst ve hulliyatmdan bir futbolcu, alıştırmaın ardından maça değgin düzenlenecek matbuat derintisında soruları cevaplayacak.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...