0 votes
by (120 points)
Energie-efficiëntie speelt daarnaast in de vergunningverlening een rol. In verschillende richtlijnen is dit als een vergunningscriterium opgenomen. Het bevoegd gezag dient bij het vaststellen van de vergunningsvoorwaarden onder de Richtlijn industriële emissies bijvoorbeeld rekening te houden met de kosten-batenanalyse (kba) en de best beschikbare technieken. Ook kan energie-efficiëntie zelf een vergunningscriterium zijn.
Onze intelligente gebouwtechnologieën ondersteunen verhuurders en eigenaren/exploitanten van gebouwen die moeten voldoen aan de EU-regelgeving. Dit systeem stroomlijnt de installatie doordat het onafhankelijk is van veldapparatuur, waardoor bestaande apparatuur en Bekabeling (www.Scdmtj.com) hergebruikt kunnen worden, waardoor het ideaal is voor renovaties. Dankzij de IP-gebaseerde berichtgeving hebben gebruikers altijd en overal toegang tot Priva Blue ID, waardoor uitgebreide energiemonitoring en rapportage voor flexibele aanpassingen mogelijk zijn. Tijdens alle fasen van de bouw, van ontwerp tot oplevering, dient rekening te worden gehouden met energie-efficiëntie. Energiezuinige bouwmaterialen zijn vooral belangrijk om het totale energieverbruik van het gebouw te verminderen en op de lange termijn kosten te besparen, en om de negatieve effecten van klimaatverandering en gezondheidsproblemen te beperken. Bij Knauf vinden we duurzaamheid belangrijk en willen we een positieve bijdrage leveren aan milieuvriendelijk bouwen.
Alle gebouwen krijgen een schaal van A tot G op basis van hun energie-efficiëntie, waarbij A het efficiëntst is en G het slechtst. De classificatie G omvat de slechtste 16% van de gebouwen in een land, terwijl de rest evenredig verdeeld is tussen de klassen A en F. Bart van der Slik, Business Development Manager Europe, Flowserve Corporation legde de klemtoon op de implementatie van oplossingen die ook op korte termijn vruchten afwerpen. Bedrijven hebben meestal grote teams aan de slag die ambitieuze lange termijn targets in het vooruitzicht stellen. Maar op korte termijn kan een gemiddeld Plug & Play-project ook 20 tot 35 procent aan energieverbruik opleveren.
Terwijl gebouwen evolueren om aan de eisen van de toekomst te voldoen, bieden Priva Digital Services de toegankelijkheid, schaalbaarheid en veerkracht die nodig zijn voor optimale prestaties. Priva Energy Insight, mogelijk gemaakt door ErbisOne, is een cloud-gebaseerde tool waarmee gebouw-, energie- en facility managers hun energie kunnen monitoren, kosten kunnen besparen en comfort en welzijn kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van slimme technologie stelt Priva gebruikers in staat om het verbruik te verminderen, de efficiëntie te verbeteren en hernieuwbare energiebronnen te gebruiken. Het Priva Blue ID gebouwbeheersysteem kan het energieverbruik van gebouwen (en dus de impact op het milieu) aanzienlijk verminderen.
Uiteindelijk moet voor het einde van 2050 het gehele nationale gebouwenbestand, dus zowel openbare als particuliere gebouwen, energie-efficiënt zijn. Energie-efficiëntie begint met een goede planning en het kiezen van de juiste materialen. Met Knauf hoef je niet in te leveren op stijlvolle details om kosten te besparen en energiezuinig te zijn. BREEAM-NL is een van de belangrijkste duurzaamheidsinstrumenten op gebouwniveau in Nederland.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...