0 votes
by (400 points)

Няколко вида гъби от грудки (трюфели) се срещат естествено в гъстите гори на Северното полукълбо, особено Италия, Балканите и Франция. Най-много нарушения са констатирани през студените месеци от годината, когато зачестяват опитите за незаконен добив на дърва за огрев и горските стражари засилват охраната на проблемните места. Само за последната седмица те са извършили 408 проверки, като са инспектирали 138 обекта за добив на дървесина, 170 превозни средства, над 120 физически лица. В обхвата на 13-те горски и 5-те ловни стопанства към предприятиетоот началото на годината до сега мобилните контролни екипи са извършили 1515 проверки на обекти за добив на дървесина, 1331 - на превозни средства, 1922 - на физически лица, а други 754 - на ловци. При непрекъснат режим на работа мобилните екипи към Североизточно държавно предприятие са ангажирани с опазването на над 325 000 хектара гори, а по график, който се изготвя ежемесечно, разменят обхвата на контролната си дейност. Пловдивският апелативен съд счете, че събраните доказателства имат потенциал да обосноват предположение за лидерска роля на жалбоподателя, който не само е направлявал и координирал усилията на останалите членове на групата, но и пряко е подпомагал реализирането на фиктивен документооборот, посредством който е обосноваван (фиктивен) произход на налично количество гъби и трюфели като изхождащо от регистрирани по ЗДДС търговци, от една страна, а от друга страна, е дал възможност на дружествата, които реално продавали това количество (като вътрешнообщностни доставки), Tuber Albidum pico да извършат данъчни посегателства, придържайки се към престъпната схема „липсващи търговци" - „буфери" - „брокери".


Infographics coreldraw design graphic design vector графический дизайнер дизайнер дизайнер инфографики инфографика 1. Вдлъбнатини от порядъка на 0,5-0,6 м се правят в земята, като се поставят на разстояние 1-2 м една от друга. От друга страна, съществува реална опасност при мярка, различна от „Задържане под стража", А. От този сорт има диви и култивирани трюфели. Мнозина разбраха къде, кога и как да откриват този вид трюфел. Първото е за участие в организирана престъпна група, създадена с цел да извършва пране на пари, която е действала през периода от януари 2020 г. В дискусията участие взеха и изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по горите инж. При обход на територията на държавното ловно стопанство „Балчик" горските стражари разкриват нарушения, за които са съставени два акта и един констативен протокол по Закона за горите. Последният случай е от юни, когато екип на държавно горско стопaнство „Шумен" е съставил констативен протокол за убит при катастрофа благороден елен. Това заяви заместник-министърът на земеделието и храните д-р инж. Това може да се направи по островите с гола земя на местата, където се намират трюфелите. Това безстрашно куче е готово да премине през най-свирепия глиган в търсене на наградата, която собственикът му търси…


Относно довода на защитата за влошено здравословно състояние на обвиняемия, съдът смята, че естеството му е такова, че то само по себе си не може да е основание за промяна на мярката за неотклонение в по-лека. Съветът ми е да направите като за начало вашите домашни бонбони само с шоколад, за да добиете представа, и в последствие да им добавяте разни неща. У. да извърши престъпление, като това произтича от тежестта на повдигнатите обвинения, както и от факта, че обвиняемият е бил осъждан 13 пъти досега. Участниците обсъдиха създаването на регламент, който да направи възможен добива на диворастящи гъби и плодове, в това число и трюфели, както за предстоящия сезон, така и за в бъдеще. Организации на ловци на трюфели и берачи на диворастящи гъби предупреждават, че работата им ще бъде незаконна, защото все още не е регламентирана от Министерството на земеделието. С лов на трюфелиобаче все по-често се занимавали и непрофесионалисти, които съсипвали находищата.


За Телемедиа адвокатът на сочения за ръководител на организираната престъпна група съобщи, че тази сума е била възстановена още миналата година.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...