0 votes
by (120 points)
Maak je gebruik -of wil je gebruik maken van- vloerverwarming? Zorg er dan voor dat de betonvloer iets dikker wordt gegoten; zo'n 10 tot 12 centimeter.Is er geen vloerverwarming? Dit alles hangt natuurlijk ook af van de dikte van de onderliggende buizen, en dergelijke. Vergelijk de prijs per m² van verschillende soorten gietvloeren.
We hebben onze hal, woonkamer en de slaapkamer voorzien van een lavasteen gietvloer. De prachtige betonstructuur ziet er natuurlijk uit en voelt warm met onze vloerverwarming. We zijn blij met de service voor en tijdens het leggen van onze vloer.
Een epoxy gietvloer biedt de nodige duurzaamheid en bestandheid tegen chemicaliën en zware belasting. Het is ideaal voor bijvoorbeeld fabrieken en productiefaciliteiten. Een glanzende gietvloer is niet alleen een vloerbedekking maar een statement van stijl en moderniteit.
Een belangrijk kenmerk van gietvloeren is dat deze over een tijdloze uitstraling beschikken. Dit is te danken aan het naadloze en moderne karakter met een ruimtelijke look. Bovendien past een gietvloer bij elke denkbare interieurtrend en geldt dit voor plavuizen of een klassieke houten vloer bijvoorbeeld minder.
Door zijn flexibele karakter is een PU gietvlier ook enigszins scheuroverbruggend, in tegenstelling tot een M2 Conplanato gietvloer. Een epoxy gietvloer is bikkelhard en is geschikt voor zwaar gebruik en heftruck verkeer. Als u wilt weten wat BIO Lavasteen® voor uw project kost, kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat kan snel online door het offerteformulier in te vullen, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Bij het ontwikkelen van BIO Lavasteen® is rekening gehouden met mens en milieu. Een ecologisch verantwoorde vloer is veilig voor u en uw leefomgeving.
Een polyurethaan gietvloer biedt een warme en stijlvolle afwerking die bestand is tegen dagelijkse slijtage. Het is ook geluiddempend, wat ideaal is voor kantooromgevingen om de focus er goed in te houden. Maar welk type gietvloer is het meest geschikt voor welke ruimte? Is het voornamelijk belangrijk dat een gietvloer tegen bepaalde zuren moet kunnen of is hygiëne enorm belangrijk, dan is een epoxy gietvloer het meest geschikt.
Vergelijk steeds gietvloer offertes om een correct prijs te bekomen volgens jouw toepassing. Gietvloeren en vloercoatings kunnen op nieuwe als op bestaande vloeren gebruikt worden. Regel is dat de ondergrond effen, vlak, stabiel en geen scheuren of barsten vertoond. Zuigende ondergronden, worden altijid met een gepaste primer behandeld. Een gietvloer kan op volgende ondergronden geplaatst worden.
Ook de technische en praktische kanten van een vloer nemen we mee in ons professionele advies. Zo levert de combinatie van uw wens en onze kunde het ideale resultaat op. Een gietvloer is erg gemakkelijk te onderhouden, het volstaat al om eens in de zoveel tijd met een stofdoekje eroverheen te gaan. Tussendoor is het wel belangrijk wanneer er bijvoorbeeld vlekken van wijn of koffie ontstaan, om die onmiddellijk te verwijderen met de SF vlekverwijderaar! Ook strepen van zwarte schoenzolen kunt u het beste meteen wegpoetsen met een zachte doek. Dan wordt je vloer wel sneller vies, door schoenen, huisdieren of rommel.
De meeste mensen stellen zich bij een gietvloer een vloer voor die glanst als een spiegel waarop je elk vuiltje en stofje ziet liggen. Dat is voor veel mensen een reden om af te zien van deze keuze. De gietvloeren die we tegenwoordig zien zijn er echter in een hoop afwerkingen. Deze warme kleur kunnen onze gietvloerspecialisten voor u namaken om te zorgen voor een lavasteenlook. Toch is de oorspronkelijke kleur van het materiaal waar uw vloer uit bestaat niet bepalend voor de uiteindelijke kleur van uw BIO Lavasteen® vloer. U kunt bij ons namelijk kiezen uit ruim twintig verschillende kleuren.
Zo heb je gietvloeren die gedeeltelijk uit marmer bestaan, de terrazzo en marmertapijt. Die vloeren geven een luxere uitstraling en kosten dan ook wat meer. Dit zijn de zogenaamde cementgebonden gietvloer, het steentapijt, de troffelvloer, betoncire en mortex. Elke vloer heeft weer zijn andere eigenschappen en de een heeft een grovere structuur, of een levendiger voorkomen dan de andere.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...