0 votes
by (120 points)
Deze wandafwerking geeft je muur een gewreven betonlook die voor een naadloze, slijtvaste afwerking oplevert. Hierdoor is je wand vochtwerend, waterdicht en onderhoudsvriendelijk. Je kunt alle materialen voor beton ciré kopen bij Epoxywinkel.nl. Bekijk ook onze complete handleiding voor het aanbrengen van beton ciré.
Dat maakt het de perfecte vloer voor industriële omgevingen zoals fabrieken en werkplaatsen. Op deze plekken worden vloeren vele malen hoger belast dan normaal. Denk dan aan zware machines, enorme stellingkasten, pallets met opslag, heftrucks en meer. Met een epoxy gietvloer als bedrijfsvloer weet je zeker dat je nog jaren vooruit kunt.
Een epoxy gietvloer is ook te combineren met vloerverwarming, maar van harder materiaal en hierdoor minder flexibel dan een pu gietvloer. De exacte prijs voor een PU gietvloer is afhankelijk van uw situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgaaf. PU gietvloeren zijn eerder zacht van aard, hierdoor hebben ze niet de hoogste slijtvastheid van een epoxyvloer. Wij raden bij bedrijfsvloeren die hoog belast worden het gebruik van PU af. Ook in leefruimtes waar honden leven, plaats je beter een hardere en slijtvaste eindlaag.
Doordat gietvloeren zo populair zijn, is er de laatste jaren ook veel verbeterd op het gebied van herstel en reparatie. Steeds vaker is het mogelijk schade aan je gietvloer plaatselijk te laten repareren, zonder dat dit opvalt. Vochtmeting van de UV-bestendige vloer (wij willen de ondervloer in perfecte conditie brengen, voordat we de gietvloer aanbrengen). Vierkante meters worden nagemeten, zodat je precies betaalt wat je afneemt, niet meer en niet minder. Het kiezen van de kleur is voor jou als klant misschien wel één van de belangrijkste punten.
Helaas kunnen zelfs de meest kleur- en slijtvaste vloeren na jaren intensief gebruik enkele slijtageplekken vertonen. Een grondige schoonmaakbehandeling biedt dan uitkomst. Laat deze behandeling altijd uitvoeren door een professioneel bedrijf dat ervaring heeft met gietvloeren. G-vloeren levert vloeren in alle standaard RAL-, NCS- of Sikkens-kleuren.
Het meest opvallende aan dit materiaal is dat het licht flexibel is. Daardoor zorgt polyurethaan enerzijds voor een soepele, comfortabele gietvloer voor in woonruimtes en is het anderzijds een goede warmtegeleider. Een polyurethaan gietvloer is dus uitstekend te combineren met vloerverwarming. PU is ook waterdicht en uv-bestendig, waardoor je geen last hebt van vocht dat in de vloer trekt of verkleuringen door de zon. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien op het gebied van gietvloeren. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze maakt voor een vloer in uw woonsituatie.
Een gietvloer in uw woning, winkel of kantoorpand is gemiddeld 2 tot 3 mm dik. Een gietvloer in de industrie kan van zeer dun tot 6 mm dikte gelegd worden. Voor het beste resultaat kunnen we een tussenlaag van de gietvloer verdikken, zodat de gietvloer op de juiste hoogte onder uw deuren uitkomt. In de hoofdlijnen bieden we 7 verschillende typen gietvloeren aan. Sommige gietvloeren zijn meer geschikt voor particuliere bewoning, andere voor de industrie. Afhankelijk van uw locatie, uw eisen en wensen voor de uitstraling van de vloer komt u tot de keuze van de perfecte gietvloer.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...