0 votes
by (120 points)
Het geeft uw woon- of bedrijfsruimte een industriële look en kan naadloos over een bestaande ondervloer worden aangelegd, waarmee u in kosten bespaart. Een epoxy vloer dient vooral als een sterke ondergrond voor industriële toepassingen. Daarom is de vloer erg hard en zal deze minder geluiddempend zijn dan andere vloeren. Voor appartementen en woonhuizen is het daarom beter om te kiezen voor een polyurethaan vloer.
Gietvloeren staan erom bekend dat ze veel voordelen met zich mee brengen. Daarom kan het in veel gevallen ook een verstandige keuze zijn om te kiezen voor een gietvloer in huis. Toch willen we je wat meer duidelijkheid geven over de voordelen van een gietvloer door ze samen even kort door te nemen. Voordat je een gietvloer kunt laten aanbrengen, is het noodzakelijk dat de ondervloer voldoet aan bepaalde eisen. De ondervloer moet namelijk geëgaliseerd en gereinigd worden, zodat de gietvloer zich goed kan hechten aan de onderlaag.
ESD vloeren voeren de elektrostatische lading op een gecontroleerde, veilige manier af. Door het toevoegen van koper aan de vloer dient de vloer als geleider, waardoor ongewenste statische lading op mensen, uitrusting of machines voorkomen wordt. In productieruimtes, computerruimtes, maar ook in ziekenhuizen wordt er veelvuldig gewerkt met elektronische apparatuur. Deze apparatuur zorgt vaak voor ongewenste elektrostatische lading. Om te voorkomen dat deze lading wordt afgevoerd via mensen of machines laat u de ruimte voorzien van een ESD vloer. De betonlook vloer bestaat uit twee contrasterende kleuren in de gietlaag die in een gelijke verhouding worden gemengd.
Benieuwd naar welk type gietvloer het beste bij uw wensen aansluit? Kom dan gerust langs in onze showroom, waar onze experts u graag voorzien van passend advies. De prijs van een gietvloer hangt sterk af van het gekozen materiaal, de oppervlakte, bereikbaarheid en vorm van de ruimte. Hou er rekening mee dat sommige bedrijven minimumtarieven hanteren voor kleine oppervlaktes (kleiner dan 20 à 25 m2).
Dankzij woonprogramma’s en interieurmagazines zijn de schoonheid en praktische eigenschappen van gietvloeren ook door consumenten ontdekt. De warmte en stijlvolle looks van gietvloeren zien we nu in vele huishoudens terug. G-vloeren heeft zich gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige gietvloeren, epoxyvloeren en vloercoatings. We bieden u naadloze, moderne gietvloeren aan waarvan de duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd zijn. Ook zijn onze vloeren gemakkelijk in onderhoud en voelen ze erg aangenaam aan.
Onze design gietvloeren voelen prettig aan, zijn kleurvast en bovendien eenvoudig te onderhouden. Aan de hand van voorbeelden in onze showroom adviseren we u graag welk type gietvloer het beste bij u past. Met een droogtijd van slechts 2 uur is deze vloersoort ideaal voor bedrijven die een nieuwe vloer willen, maar niet de productieprocessen lang stil willen leggen.
Zo is het namelijk mogelijk om gebruik te maken van onze verbazingwekkende legservice. Onze ervaren, en bovenal vakkundige vloerenbazen leggen namelijk al jaren gietvloeren in woonhuizen. De HACCP vloer is zeer geschikt voor panden in de voedingsmiddelenbranche die aan bepaalde HACCP-richtlijnen dienen te voldoen. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden en opties voor uw situatie te bespreken.
Een magazijnvloer heeft bijvoorbeeld andere technische eisen dan de vloer voor uw woonhuis. Mocht het zo zijn dat het totale kostenplaatje hoger uitvalt dan verwacht? Neem dan contact met ons op, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen door naar bepaalde alternatieven te kijken. Van tegels tot laminaat, van houten vloeren tot vloerbedekking, van PVC tot gietvloeren. Alles op het gebied van vloeren hebben we bij HORNBACH VLOEREN in huis. We optimaliseren voor elke gebruikstoepassing de samenstelling van onze gietvloer, waardoor er altijd een duurzaam en kwalitatief hoog product wordt geappliceerd.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...