0 votes
by (120 points)
De exacte kosten van een gietvloer zijn afhankelijk van de soort gietvloer die je kiest, het totale oppervlakte en de ondergrond. Heb je advies nodig over de beste keuze in jouw situatie, of kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je adviseren door onze ervaren Vloerenbazen. Of neem alvast een kijkje in de webshop waar je het gehele aanbod aan gietvloeren kunt bekijken. Met een betonlook / beton ciré vloer haal je een echte eyecatcher in huis waardoor iedereen versteld van zal staan. Daarnaast is een PU/polyurthaan UV stabiel  zodat de vloer nog beter bestand is tegen verkleuring.
We raden je aan om voor de PU gietvloer te gaan, omdat deze het fijnst aanvoelt en dus de beste match is voor woningen. De ideale oplossing hiervoor is een mix van 2 PU kleuren. Door deze door elkaar heen te vlinderen creëer je een betonlook. We krijgen geregeld de vraag of het mogelijk is om een gietvloer over een bestaande vloer aan te leggen en dan met name een gietvloer over tegels. Het aanbrengen van een gietvloer over tegels is zeker mogelijk en kan een goede oplossing zijn voor het vernieuwen van een bestaande vloer. Droom jij ook van een gietvloer maar zijn de offertes van de vloerenleggers aan de hoge kant?
Ben je er al over uit dat je een beige gietvloer wil in jouw woon-, slaap- of studeerkamer? Iedere RAL-kleur is in onze webshop te bestellen, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We hebben daarom onze populairste beige tinten voor je op een rij gezet, van licht naar donker. We adviseren je daarnaast ook de RAL-kleur online op te zoeken, zodat je een beeld hebt van de kleur in een bestaand interieur.
Grijs is een kleur die ook veel gekozen wordt in gietvloer. Dit komt onder andere doordat grijs heel erg tijdloos en rustig is. In dat geval kun je ervoor kiezen om de vloer te laten renoveren, waarbij je kunt kiezen uit een nieuwe kleur. Hierbij heb je de volledige vrijheid uit alle gietvloer kleuren die wij aanbieden. Zo hoef je dus geen nieuwe gietvloer te laten leggen, maar kun je gewoon de toplaag aanpassen met een nieuwe kleur.
Als je meerdere pakketten bestelt, raden wij je - vanwege het hoge gewicht - echter aan om deze veilig thuis te laten bezorgen. Binnen enkele dagen ontvang je jouw bestelling en kun je direct aan de slag met het aanleggen van je gietvloer. Voordat je een gietvloer aanbrengt, moet je de ondergrond voorbereiden met primer.
De vloer is UV-bestendig, discuss dus je hoeft niet bang te zijn dat het materiaal verkleurt. De FLOW RESIN PU Gietvloer Woning wordt in de door jou gewenste kleur geleverd. Een PU gietvloer is de perfecte basis voor ieder interieur. Je kunt de vloer met alle materialen en kleuren combineren en zo telkens weer een nieuwe look creëren. Een ander belangrijk voordeel van gietvloeren is dat ze naadloos worden afgewerkt.
Wist je dat je tot wel 80% voordeliger uit bent als je je eigen gietvloer aanbrengt? Dit komt doordat het drogen van de verschillende lagen veel tijd kost. Hierdoor kan het project niet ineens afgerond worden en dienen de vloerenleggers meerdere malen terug te keren naar het project.
Bij het plaatsen van een gietvloer is de ruimte helemaal leeggemaakt. Het aanbrengen van de nieuwe vloer is wat dat betreft te zien als een kleine verbouwing. Daarom is het goed om na te denken over eventuele andere aanpassingen in uw woning.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...