0 votes
ago by (160 points)
τζακια σκιαθος Διεκδικεί το τζάκια κασετίνεσ πηλιο ποσό τιμεσ για ελευθερα τζακια σκιαθος τζακια σκιαθος του ενός κρεμαστα τζακια σκιαθος καθαριστικο για τζακια σκιαθος εκατομμυρίου ευρώ ως thermodynamics τζακια σκιαθος αποζημίωση..."

Αγωγή Πελεγρίνη κατά των μελών της συγκλήτου για συκοφαντική δυσφήμηση τζακια σκιαθος

Διεκδικεί το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ως Αποζημίωση

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ διεκδικεί με αγωγή που κατέθεσε στην αστική Δικαιοσύνη ο πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόσιος Πελεγρίνης.



Με την αγωγή του στρέφεται κατά των μελών της συγκλήτου, τα οποία εγκαλεί, διότι όπως υποστηρίζει, τον συκοφαντούν σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας του Ιδρύματος. Ο πρύτανης δηλώνει μάλιστα πως αν κερδίσει την αγωγή θα διαθέσει τι ποσό στο πανεπιστήμιο.



Ειδικότερα, ο κ. Πελεγρίνης στην αγωγή του, υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη κατάσταση που παρουσιάζει σήμερα το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και στρέφει τα πυρά του, προς τα μέλη της συγκλήτου υπογραμμίζοντας πως τον συκοφαντούν με ψεύδη αποδίδοντάς του ευθύνες για την κατάσταση λειτουργίας του ιδρύματος.



Στην αγωγή του ο πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού πανεπιστημίου, επικαλείται ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα η σύγκλητος με την οποία τα μέλη της επιρρίπτουν ευθύνες στον κ. Πελεγρίνη: «Το Συμβούλιο εκτιμά ότι σοβαρότατη ευθύνη χει ο Πρύτανης του Ιδρύματος που έχει πλήρως,εκ του νόμου, την αρμοδιότητα της διοίκησής του» αναφέρει η σύγκλητος και προσθέ ΤΕΙ: «Οι ενέργειες και οι παραλείψεις του Πρύτανη του ΕΚΠΑ σχετικά με το ζήτημα της διαθεσιμότητας έχουν βλάψει σοβαρά το ίδρυμα». Μάλιστα, η σύγκλητος κάλεσε το υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση να λάβουν μέτρα.



Απαντώντας στην ανακοίνωση, ο κ. Πελεγρίνης κάνει λόγο στην αγωγή του για στοχοποίηση κατά τρόπο όπως λέει που είχε ως αποτέλεσμα και να διαταχθεί δικαστική έρευνα σε βάρος του.



«Οι εvαγόμεvoι, με το υπ΄αριθμ. Πρωτ.222/5-11-2013 έγγραφο του Συμβουλίου Ιδρύματος, ισχυρίστηκαν σε βάρος μου αναληθείς ισχυρισμούς... προσέβαλαν βαρύτατα τηv προσωπική και επαγγελματική μoυ αξιοπρέπεια και ετοιμότητα και την επάρκεια προς άσκηση τωv υπηρεσιακώv μoυ καθηκόvτωv, και συvακόλoυθα τηv πρoσωπικότητά μoυ, καθ’ όσov με εvεφάvισαν ως Πρύτανη, που παρανομεί, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό, ώστε να είναι απαραίτητη και η διερεύνηση των πράξεών μου από δημόσιες Αρχές» τονίζει στην αγωγή του ο κ. Πελεγρίνης ενώ σε άλλο σημείο της αναφέρει:



«Είναι σαφές ότι η μη διεξαγωγή μαθημάτων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν οφείλεται σε οποιαδήποτε προσωπική μου πράξη ή παράλειψη, αλλά αφενός στην απόφαση της Συγκλήτου του Ιδρύματος ως ανώτατου οργάνου διοίκησής του, αφετέρου στην σύμφωνη γνώμη των Συλλόγων διδασκόντων των Σχολών του να μην διεξαχθούν μαθήματα.



Εξάλλου κατά την διάρκεια της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων, η ερευνητική λειτουργία του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών συνεχίστηκε με σχετική ομαλότητα, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων έρευνας (ΕΛ.Κ.Ε) συνέχισαν να εξυπηρετούν τα ερευνητικά προγράμματα.



Τέλος, με τα υπ΄αριθμ. Πρωτ. 12/8.10.2013, 35/30.10.2013 και 37/31.10.2013 έγγραφά μου ζήτησα από τον αρμόδιο Γενικό Διευθυντή Παναγιώτη Φωτόπουλο να εφαρμόσει αυστηρά όσα προβλέπει η κείμενη νομοθεσία για τους απεργούντες διοικητικούς υπαλλήλους.



Συμπερασματικά από όλα τα παραπάνω συνάγεται ότι δεν έχω καμία ευθύνη για την μη ομαλή εκπαιδευτική λειτουργία του Εθνικού και Καποδιστριακού <a href="http://el.wikipedia.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...