0 votes
by (580 points)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ειδήσεις από την ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ελλάδα και τον Κόσμο, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη και Αθλητισμός

- Sports ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Στο Βουκουρέστι για την πρόκριση! ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Στην Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της Ρουμανίας βρίσκεται από το μεσημέρι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που αύριο καλείται ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ να υπερασπιστεί Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη το 3-1 από την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» και να κατακτήσει την τρίτη πρόκριση στην ιστορία της σε τελική ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Περισσότερα στο ESPorts.gr/267853/sto-voykoyresti-gia-thn-prokrish-videos">pam ESPorts.gr
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Θα συνεχίσει να «πετάει» με Emirates ο Ολυμπιακός

Την επέκταση της χορηγικής του συνεργασίας με την αεροπορική εταιρία  και για τη φετινή σεζόν ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Την επέκταση της χορηγίας της «Emirates» για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να συνεργάζονται για έξι συνεχόμενα έτη με την αεροπορική εταιρία, που προβάλλεται μέσω του «Γ. Καραϊσκάκης».



Αναλυτικά η ανακοίνωση: 



«Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνουν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013 - 2014. 



Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναγνώριση των πτυχίων εξωτερικού και των κολεγίων
Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για το ισχύον καθεστώς στη χώρα μας


<!--intext_content_tag_start-->


Η εισαγωγή σε ένα τμήμα των ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν αποτελεί μονόδρομο για τους μαθητές. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να σπουδάσουν σε μια χώρα του εξωτερικού. Η Ελλάδα έχει παράδοση στην «εξαγωγή» φοιτητών καθώς εδώ και χρόνια διατηρείται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως.



Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία έκθεση του ΟΟΣΑ για την εκπαίδευση το 5,7% των ελλήνων φοιτητών σπουδάζει στο εξωτερικό, ποσοστό που φέρνει τη χώρα μας στην πρώτη δεκάδα. Όσοι επιλέξουν να φοιτήσουν σε πανεπιστήμιο ίδρυμα άλλης χώρας είναι σημαντικό να γνωρίζουν τα σχετικά με την αναγνώριση των τίτλων τους τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό.



ΔΟΑΤΑΠ και αναγνώριση



Ο ΔΟΑΤΑΠ είναι ο φορέας που είναι αρμόδιος για την ακαδημαϊκή αναγνώριση των τίτλων του εξωτερικού. Όποιος απόφοιτος ξένου πανεπιστημίου επιθυμεί να συνεχίσει τις σπουδές σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο στην Ελλάδα οφείλει να καταθέσει στον ΔΟΑΤΑΠ το πτυχίου του μαζί με μια σειρά από δικαιολογητικά προκειμένου ο κρατικός φορέας να εξετάσει την αντιστοιχία με τα εγχώρια πτυχία. Επίσης αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ απαιτείται και για θέσεις του Δημοσίου.



Ακολούθως παρατίθενται προσκλήσεις-προκηρύξεις που επιβεβαιώνουν τα προαναφερθέντα:



Προκήρυξη Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Αριθμός Πρωτ.602/10/36944)



1) Τίτλων σπουδών και άλλων προσόντων (πτυχίο ΑΕΙ ή Α ΤΕΙ, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, τίτλο ξένης γλώσσας, αποδεικτικό γνώσης χειρισμού Η/Υ κλπ)… Σε περίπτωση πτυχίων εξωτερικού απαιτείται η αναγνώριση ισοτιμίας και αντιστοιχίας, από ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ. Ως δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατίθενται επικυρωμένα αντίγραφα, τόσο της αναγνώρισης όσο και του πρωτότυπου τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο του εξωτερικού…



Μεταπτυχιακό «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» (ΦΕΚ 324/11-2-2004, τ. Β΄) 2013-14

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ



[…] 3) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Πτυχίου Ελληνικού ΑΕΙ ή <a href="http://www.teiath.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...