0 votes
by (480 points)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Βλέποντας κανείς το τοπίο γύρω από την πόλη Cankiri στην Τουρκία δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να προσέξει. Ωστόσο σχεδόν 4000 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης υπάρχει ένα εντυπωσιακό ορυχείο αλατιού που πιστεύεται πως ήταν το πρώτο που έσκαψαν οι...

Το αλάτι της Γης ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Αλατωρυχείο 5000 ετών μέσα σε σπηλιές και στοές- Δείτε τις φωτογραφίες


<!--intext_content_tag_start-->


Βλέποντας κανείς το τοπίο γύρω από την πόλη Cankiri στην Τουρκία δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να προσέξει. Ωστόσο σχεδόν 4000 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης υπάρχει ένα εντυπωσιακό ορυχείο αλατιού που πιστεύεται πως ήταν το πρώτο που έσκαψαν οι πρωτόγονοι πριν από περίπου 5000 χρόνια!



Παρά την ηλικία του το αλατωρυχείο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σήμερα και παράγει κάθε χρόνο περισσότερους από 500 τόνους αλατιού, που χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και σε… σουβενίρ.



Σύμφωνα με έρευνα της περιόδου 1971-79, υπάρχουν ακόμα ένα δισεκατομμύριο τόνοι αλατιού στο ορυχείο.



Τις φωτογραφίες που ακολουθούν έβγαλε ο 32χρονος Melih Sular που οδηγήθηκε μέσα από τις σπηλιές από τον Murat Danaci, Κατασκευή ιστοσελίδων: Κωδικοποίηση HTML στο πλαίσιο φωτογραφικού διαγωνισμού του National Geographic.



«Όταν πρωτομπήκα στη σπηλιά φοβήθηκα. Σκέφτηκα ‘τι θα γίνει αν καταρρεύσει;’», Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO): Το Όνομα της Περιοχής αφηγείται στην Daily Mail. «Η σπηλιά είναι κρύα και άοσμη, επειδή είναι πολύ παλιά. Οι τοίχοι είναι φτιαγμένοι από αλάτι και η υφή τους ποικίλει λόγω των διαφορετικών μηχανημάτων που χρησιμοποιήθηκαν για την εξόρυξή του. Δεν είχα δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι των σπηλαίων ήταν η παλιά στοά, γιατί την έσκαβαν με απλά εργαλεία και τα χέρια τους!»



Δείτε τις φωτογραφίες








































ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.



Μαζί με τα Apple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.



Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog Apple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου Apple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.



<img style="width: 675px; height: 452px;" src="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/Mesa sto keimeno 1.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...