0 votes
by (260 points)
Digital SEO marketing Τουλάχιστον δεκαπέντε είναι, Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνει το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ; σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, οι νεκροί και πενήντα οι τραυματίες από την επίθεση που σημειώθηκε στη Βηρυτό, κοντά στην πρεσβεία του Ιράν, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al-Manar, που......

Αιματοχυσία στο Λίβανο Digital Marketing Διπλό χτύπημα με τουλάχιστον δεκαπέντε νεκρούς


<!--intext_content_tag_start-->


Τουλάχιστον δεκαπέντε είναι, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, οι νεκροί και πενήντα οι τραυματίες από την επίθεση που σημειώθηκε στη Βηρυτό, κοντά στην πρεσβεία του Ιράν, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al-Manar, που ανήκει στη Χεζμπολάχ.



Σύμφωνα με λιβανική ιατρική πηγή οι νεκροί είναι τουλάχιστον 18 ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες.



Ο πρεσβευτής του Ιράν στη Βηρυτό ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξαν θύματα στο εσωτερικό της πρεσβείας.



Η έκρηξη σημειώθηκε στις 10.00 π.μ στη συνοικία Μπιρ Χάσαν στη νότια Βηρυτό.



Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από το τηλεοπτικό δίκτυο Al-Mayadeen δείχνουν πανικόβλητους κατοίκους, απανθρακωμένα πτώματα, ένα κτίριο και αυτοκίνητα στις φλόγες.



Οι πυροσβέστες που έχουν σπεύσει επί τόπου προσπαθούν να σβήσουν τις πυρκαγιές ενώ το τοπίο μοιάζει  βομβαρδισμένο.




Digital marketing Με γιόγκα, φιλιά, βόλτες, γλυκά και φαντασία νικήστε το άγχος

Οι ασκήσεις αναπνοής - ή ακόμα και η λήψη μόνο μερικών βαθιών αναπνοών - μπορούν να βοηθήσoυν στη μείωση της έντασης

Οταν αγχωνόμαστε, Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO): Google My Business ορμόνες όπως η κορτιζόλη πλημμυρίζουν τον οργανισμό μας, ο καρδιακός ρυθμός ανεβαίνει, Κατασκευή ιστοσελίδων αναπνέουμε πιο βαριά (χρειαζόμαστε περισσότερο οξυγόνο) και τα αιμοφόρα αγγεία μας συστέλλονται. Θα πρέπει λοιπόν να βρούμε τρόπους για να μετριάζουμε το άγχος μας. Να 20τρόποι για να χαλαρώσουμε όταν είμαστε αγχωμένοι:



1. ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΗ ΒΟΛΤΑ


Κάθε βόλτα μας βοηθά να καθαρίζουμε το κεφάλι μας και να ενισχύουμε τις ενδορφίνες (οι οποίες βοηθούν στην καταπολέμηση του άγχους). Σε χώρους πρασίνου το σώμα μας μπορεί και έρχεται σε κατάσταση διαλογισμού χάρη στο φαινόμενο «ακούσια προσοχή», το οποίο κρατά την προσοχή μας αλλά ταυτόχρονα μας επιτρέπει τον προβληματισμό.



2. ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ


Οι ασκήσεις αναπνοής - ή ακόμα και η λήψη μόνο μερικών βαθιών αναπνοών - μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της έντασης και να ανακουφίσουν από το στρες, χάρη σε μια επιπλέον ώθηση του οξυγόνου.



3. ΦΑΝΤΑΣΙΑ


Μια σύντομη απεικόνιση είναι ένας εύκολος τρόπος για να ηρεμήσετε και να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας. Ακόμη και τα Ινστιτούτα υγείας αναγνωρίζουν τη δύναμη της «καθοδηγούμενης νοερής απεικόνισης».



4. ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΣΝΑΚ

Διαλέξτε ένα σνακ που θα σας γεμίσει - ας πούμε, Τεχνητή νοημοσύνη: Διαχείριση σχέσεων πελατών με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη μισό αβοκάντο, μια χούφτα ξηρούς καρπούς ή ένα σκληρό βραστό αυγό - γιατί τίποτα δεν είναι πιο αγχωτικό για τον εγκέφαλο από το να αισθάνεται ότι έχει ξεμείνει από τροφή.



5. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΦΥΤΟ

Τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν είναι μόνο όμορφα διακοσμητικά και τρόπος καθαρισμού του αέρα, αλλά μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε. Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι το να είστε απλά γύρω από φυτά είναι πολύ χαλαρωτικό.



6. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΘΟΝΕΣ

Η αδιάλειπτη χρήση του υπολογιστή έχει συνδεθεί με το άγχος, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ύπνου ακόμα και κατάθλιψη. Φροντίστε να κάνετε συχνά διαλείμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας σας από τη χρήση του υπολογιστή - και να κλείνεται τον υπολογιστή τουλάχιστον μια ώρα πριν τον ύπνο.



7. ΦΙΛΗΘΕΙΤΕ

Το φιλί ανακουφίζει από το άγχος σύμφωνα με μελέτες και βοηθά το μυαλό να ελευθερώσει ενδορφίνες.



8. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΝAAM yoga ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

Εφαρμόζοντας πίεση στο χώρο μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης άρθρωσης των δακτύλων σας μπορεί να βοηθήσει να δημιουργηθεί μια αίσθηση της άμεσης ηρεμία, Κεντρική Αποστολή σύμφωνα με την Sharon Melnick, συγγραφέα της επιτυχίας κάτω από συνθήκες στρες.



9. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Τα κινητά τηλέφωνα χωρίς καμία αμφιβολία σας αγχώνουν. Μιλώντας στο τηλέφωνο μπορεί να αυξηθεί ακόμα και οι αρτηριακή πίεση.



10.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...