0 votes
by (460 points)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO «Ποια ανάκαμψη;» διερωτάται, σε έντονα επικριτικό τόνο, ο Economist, απαντώντας......

Δεν ανακάμπτει η ευρωζώνη ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Εύοσμος Economist: Η λιτότητα μπορεί να φέρει πολιτική αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα και στις χώρες του Νότου


<!--intext_content_tag_start-->


«Ποια ανάκαμψη;» διερωτάται, σε έντονα επικριτικό τόνο, ο Economist, απαντώντας σε όλους εκείνους που ισχυρίζονται πως η ευρωπαϊκή οικονομία ισχυροποιείται με γοργούς ρυθμούς.



Όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει το περιοδικό, η ανάπτυξη της ευρωζώνης δεν ξεπέρασε το 0,1% στο τρίτο τρίμηνο, Λογισμικό κατά Παραγγελία: Η ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας χαμηλότερα από το ήδη αμφισβητούμενο ποσοστό του 0,2% στο δεύτερο τρίμηνο του 2013. Η ανάπτυξη της ευρωζώνης μόλις που γίνεται αντιληπτή, μετά τους 18 μήνες συνεχούς ύφεσης.



Κατά τον Economist, κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για το εξής: Τα στοιχεία για την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας παραμένουν απογοητευτικά.



Ο διοικητής της ΕΚΤ, Μ. Ντράγκι, είχε δίκιο που άσκησε πιέσεις για τη μείωση των επιτοκίων. Όσο η ανάκαμψη της ευρωζώνης παραμένει τόσο υποτονική, τόσο θα συντηρούνται σε πρώτο πλάνο οι αποπληθωριστικές πιέσεις.



«Ο συνδυασμός της αναιμικής ανάπτυξης και του χαμηλού πληθωρισμού αποτελεί ένα άκρως επικίνδυνο μείγμα, Τεχνητή νοημοσύνη: Γενική Νοημοσύνη (General AI) προειδοποιεί το περιοδικό.



Όπως διαμηνύει, τα επίπεδα χρέους - δημόσιο και ιδιωτικό - στην ευρωζώνη παραμένουν υπερβολικά υψηλά, κυρίως στις αδύναμες χώρες του νότου που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Αυτά τα βάρη δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν, όσο η ανάπτυξη παραμένει ισχνή.



Υπό το πρίσμα αυτό, μια αναιμική ανάκαμψη δεν μπορεί να σταθεί ικανή ώστε να ξεπεραστούν βασικά εμπόδια για τις οικονομίες των χωρών της περιφέρειας.



«Ο κίνδυνος για πολιτική αποσταθεροποίηση παραμένει ορατός στις χώρες του Νότου που έχουν εφαρμόσει τα πιο αυστηρά μέτρα λιτότητας», προειδοποιεί ο Economist.



«Eάν υπάρξει ένας νέος γύρος πολιτικής αστάθειας στην ευρωζώνη, Κατασκευή ιστοσελίδων: Παρακολούθηση Διαδραστικότητας τότε είναι ορατός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης της κρίσης χρέους, εξέλιξη η οποία θα βάλει ταφόπλακα στο ενδιαφέρον των επενδυτών για επενδύσεις στην Ευρωπαϊκή αγορά», Ιστοσελίδα καταλήγει το περιοδικό.



ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.



Μαζί με τα Apple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.



Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog Apple.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...