0 votes
by (460 points)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Τελευταίο SEO Μαρούσι αντίο σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Κατασκευή ιστοσελίδας: Καθορισμός Δομής και Σχεδίαση Ναό Υπαπαντής Διμηνίου 
Σε μια απόκρημνη χαράδρα στο χωριό Εξαρχος Γρεβενών άφησε την τελευταία του πνοή, SEO Θεσσαλονίκη σε ηλικία μόλις 33 ετών, ο"

Θρήνος για τον 33χρονο τυπογράφο ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO marketing: Κατανόηση του Κοινού
Θρήνος για τον 33χρονο τυπογράφο

Τελευταίο αντίο σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Υπαπαντής Διμηνίου 


Σε μια απόκρημνη χαράδρα στο χωριό Εξαρχος Γρεβενών άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 33 ετών, ο Βολιώτης τυπογράφος και γνωστός αθλητής από τους χώρους του ποδοσφαίρου Αλκης Κόκκοβας.


Ανάμεσα στους φίλους του, με τους οποίους είχε ταξιδέψει στα Γρεβενά για κυνήγι, το άτυχο παλικάρι άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπώντας θρήνο και οδυρμό. Οι φίλοι του, οι οποίοι κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να κατέβουν κρεμασμένοι από σκοινιά στη χαράδρα, μόλις άκουσαν τις φωνές του 33χρονου για βοήθεια, παρέμεναν δίπλα του για πολλές ώρες σχεδόν γυμνοί... 


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή 


Είχαν βγάλει όσα ρούχα μπορούσαν για να τυλίξουν το σώμα του φίλου τους, ο οποίος μόλις κατάφεραν να φτάσουν κοντά του το πρώτο που τους είπε ήταν ότι κρυώνει. Του έτριβαν τα χέρια, τον χάιδευαν, του ζητούσαν να κάνει υπομονή μέχρι να έρθουν τα σωστικά συνεργεία. 


Κοντά τους, μετά από μεγάλη δυσκολία, έφτασαν και τα άτομα μιας δεύτερης ομάδας κυνηγών που άκουσαν τις φωνές τους για βοήθεια. Εχοντας τις αισθήσεις για αρκετές ώρες μετά την πτώση, ο 33χρονος εκείνο που θέλησε να κάνει ήταν να τηλεφωνεί σε έναν-έναν τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να τους μιλήσει... Η μεγάλη αργοπορία, όμως, μέχρι να κατέβουν σωστικά συνεργεία στο σημείο, είχε ως αποτέλεσμα να υποκύψει γύρω στις 4 το απόγευμα. Ακόμα παρέμενε στη χαράδρα... 


Οι κυνηγοί που ήταν δίπλα του, επικοινωνούσαν διαρκώς με όποιον μπορούσε να τους κατευθύνει για το τι έπρεπε να πράξουν, ώστε να βοηθήσουν το φίλο τους. γιατροί του νοσοκομείου της περιοχής τους κατηύθυναν πώς να δέσουν το πόδι του χρησιμοποιώντας την καραμπίνα. Το έπραξαν, έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, αλλά δυστυχώς ο φίλος τους «έφυγε». Στις απεγνωσμένες εκκλήσεις τους να πετάξει ελικόπτερο η απάντηση που φέρεται να πήραν είναι ότι αυτό συμβαίνει σε επείγοντα περιστατικά!


Από τις 11 το πρωί -από τη μοιραία εκείνη στιγμή που βρέθηκε στη χαράδρα βάθους 150 μέτρων- το ειδικό φορείο δεν κατάφερε να κατέβει έγκαιρα, λόγω του εξαιρετικά δύσβατου σημείου. 


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το άψυχο σώμα του κατόρθωσαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να το απεγκλωβίσουν μετά τις 11 το βράδυ! 


Ο Αλκης αμέσως μετά την πτώση του, τραυματισμένος και αδύναμος να κινηθεί κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο τον πατέρα του. Ηταν ο πρώτος που σκέφθηκε να τηλεφωνήσει, καλώντας τον σε βοήθεια...  


Ο 33χρονος, καταγόμενος από το Διμήνι, διατηρούσε τυπογραφείο στην περιοχή της Μεταμορφώσεως, στην οδό Αθανασίου Διάκου, και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κύκλους της νεολαίας, ενώ εκτός από το κυνήγι ασχολούταν και με τον αθλητισμό. 


Η κηδεία του, θα γίνει στις 12 σήμερα Τρίτη το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στο Διμήνι. 


 


«Καλό ταξίδι φίλε»


Ο Αλκης Κόκοβας είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα του Κεραυνού Σαμπάναγα (νυν ΑΕ Διμηνίου) με τους τοπικούς συλλόγους να αναφέρουν σε ανακοινώσεις τους: 


Η ανακοίνωση της ΑΕ Διμηνίου: «Η Α.Ε. Διμηνίου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του συνεργάτη αλλά πάνω από όλα Φίλου, Άλκη Κόκοβα…. Η ζωή απέδειξε γι’ ακόμη μια φορά το πόσο άδικη μπορεί να γίνει… Καλό ταξίδι φίλε Άλκη…».


Η ανακοίνωση του Πυράσου: «Η σημερινή (σ.σ.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...