0 votes
by (120 points)
kataskevi site Βολος, https://Xenofon.gr/ATHENS-0000000151-kataskevi-site-volos.html Σχεδιασμός ιστοσελίδων βολος ; προώθηση ιστοσελίδων Αναγνώρισε, δημιουργία ιστοσελίδασ τιμεσ Βολος ωστόσο, ότι «κλήθηκε να υπηρετήσει τη χώρα μετά το δημιουργια ιστοσελιδας σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ Βολος βολος δημοσιονομικό εκτροχιασμό στο οποίο μας κατασκευή ιστοσελίδασ δωρεάν Βολος είχε λογότυπο Βολος οδηγήσει η σχεδιασμοσ logo Βολος διαχείριση ιστοσελίδων Βολος κυβέρνηση Καραμανλή»
..."

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Η πολιτική του Γ. Παπανδρέου έπληξε το ΠΑΣΟΚ προώθηση ιστοσελίδων

Αναγνώρισε, ωστόσο, ότι «κλήθηκε να υπηρετήσει τη χώρα μετά το δημοσιονομικό εκτροχιασμό στο οποίο μας είχε οδηγήσει η κυβέρνηση Καραμανλή»



Στα «λάθη, τις ανεπάρκειες και τις ανερμάτιστες πολιτικές» της κυβέρνησης του κ. Γιώργου Παπανδρέου εντόπισε τους λόγους που «έπληξαν» του ΠΑΣΟΚ ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος αναγνωρίζοντας όμως ότι «κλήθηκε να υπηρετήσει τη χώρα μετά το δημοσιονομικό εκτροχιασμό στο οποίο μας είχε οδηγήσει η κυβέρνηση Καραμανλή».



Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στον Επενδυτή αναλύοντας τις αιτίες τις εκλογικής καθίζησης του κόμματός του δεν μάσησε τα λόγια του λέγοντας: «Τα λάθη, οι ανεπάρκειες ακόμα και οι ανερμάτιστες πολιτικές των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου έπληξαν το κόμμα μας. Παρ’ όλ’ αυτά, εμείς προτάσσοντας το ενικό συμφέρον δείξαμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Βάλαμε πλάτη για να σταθεί η χώρα στα πόδια της. Την επιλογή μας αυτή εκτιμώ ότι θα την αξιολογήσουν πολιτικά οι πολίτες επιβραβεύοντάς μας γι’ αυτή».

 

Πέραν αυτού ο κ. Γρηγοράκος τοποθετήθηκε και επί της πρότασης του Πρωθυπουργού να εισπράττεται ο φόρος ακινήτων από τους Δήμους, υποστηρίζοντας πως «ο φόρος των ακινήτων στους δήμους είναι ένα ζήτημα που τέθηκε για συζήτηση. Χρειάζεται σοβαρή μελέτη και επεξεργασία. Το έχουν θεσμοθετήσει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμβάλλοντας σημαντικά στην οικονομική αυτοτέλεια των δήμων. Η κυβέρνηση, τα κόμματα και οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης οφείλουν να συμμετέχουν με θέσεις και προτάσεις σε μια ουσιαστική συζήτηση χωρίς προαπαιτούμενα, υστεροβουλίες και ιδεοληψίες. Η φορολογική μεταρρύθμιση για να είναι ουσιαστική και τολμηρή οφείλει να ξεπεράσει στερεότυπα».
προώθηση ιστοσελίδων Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.



Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.



DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" style="width: 640px; height: 480px;" itemprop="video" itemscope="" itemtype="http://schema.org/VideoObject" frameborder="0" height="480" width="640">
<span itemprop="name" content="Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο"></span>
<span itemprop="description" content=""></span>
<span itemprop="duration" content=""></span>
<span itemprop="thumbnail" content=""></span>
<span itemprop="width" content="640"></span>
<span itemprop="height" content="480"></span>





image







image







image







image


Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της <a href="http://www. <a href="http://www.apple.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...