0 votes
by (420 points)
κατασκευη ιστοσελιδας βολος - https://Xenofon.gr/ATHENS-0000000029-kataskevi-istoselidas-volos.html. προώθηση ιστοσελίδων Τρόικα και υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατέληξαν σε συμφωνία για το ποιοι θα είναι οι 12.500 υπάλληλοι που......

Συμφωνία για τους 12.500 που θα φύγουν από το Δημόσιο προώθηση ιστοσελίδων Η τρόικα ζητά να απομακρυνθούν εντός του έτους


<!--intext_content_tag_start-->


τρόικα και υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατέληξαν σε συμφωνία για το ποιοι θα είναι οι 12.500 υπάλληλοι που θα δουν την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο.



Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των δανειστών ζήτησαν οι πρώτοι 2.000 να έχουν απομακρυνθεί μέχρι τα τέλη του 2013.



Οι δεξαμενές από τις οποίες θα αναζητηθούν οι προς απόλυση υπάλληλοι θα είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου καθώς και ο ΕΟΠΥΥ, με τον επιμέρους καταμερισμό να είναι 5.000 από τους ΟΤΑ, 5.000 από τον ΕΟΠΥΥ και 2.500 από φορείς του Δημοσίου.



Η χθεσινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επικεφαλής της τρόικας έγινε σε καλό κλίμα, κατασκευή e shop Βολος ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διαπιστώθηκαν διαφορετικές αναγνώσεις στο ζήτημα της πρώτης κινητικότητας.



προώθηση ιστοσελίδων Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, προωθηση ιστοσελιδων στο google Βολος εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.



Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, κατασκευη ιστοσελιδασ τιμη Βολος η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.



Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.



«Δεν περισσεύει κανένας, δημιουργια e shop Βολος αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.



Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, σεο Βολος ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».



Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, kataskevi istoselidwn Βολος όπως αναφέρει το newmoney.gr.



«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις



Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, ευκολη κατασκευή site Βολος εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, seo για eshop Βολος ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.



Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, δημιουργια σαιτ Βολος επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...