0 votes
by (480 points)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Η Daimler-Chrysler χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια φυτικά υλικά όπως λινάρι, κάνναβη, σιζάλ και καρύδα για την κατασκευή τμημάτων της καμπίνας......

Φυτικές ίνες θα χρησιμοποιεί η Mercedes ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Θα αντικαταστήσει τις ίνες γυαλιού στα πολυεστερικά τμήματα του αμαξώματος


<!--intext_content_tag_start-->


Η Daimler-Chrysler χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια φυτικά υλικά όπως λινάρι, κάνναβη, σιζάλ και καρύδα για την κατασκευή τμημάτων της καμπίνας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.



Πλέον η εταιρεία πειραματίστηκε και αποφάσισε να υιοθετήσει τις φυτικές ίνες στα πολυεστερικά τμήματα του αμαξώματος, αντικαθιστώντας τις ίνες γυαλιού που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα.



Οι φυτικές αυτές ίνες προέρχονται από ειδική επεξεργασία των φύλλων μπανάνας και θα χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του καλύμματος της ρεζέρβας για την τρίθυρη Α-Class.



Τα περιβαλλοντικά οφέλη είναι τεράστια καθώς η απαιτούμενη ενέργεια για την κατασκευή του ίδιου εξαρτήματος από φυτικές ίνες είναι κατά 60% λιγότερη σε σύγκριση με τη συμβατική από ίνες γυαλιού.



Τις φυτικές ίνες θα τις προμηθεύεται η Μ-Β από την εταιρεία Manila Cordage με έδρα τις Φιλιππίνες και το τελικό εξάρτημα θα κατασκευάζεται από την ελβετική εταιρεία Rieter.



Πηγή: gocar.gr



ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Παρέμβαση της εισαγγελέως ΑΠ για το κόστος κατασκευής έξι νέων φυλακών

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη ζητά να ερευνηθούν τα αναφερόμενα στο σχετικό δημοσίευμα, δηλαδή ότι ενώ τα σωφρονιστικά ιδρύματα ήταν πανομοιότυπα, τα πέντε εμφανίζονται να κόστισαν διπλάσιο ποσό σε σχέση με το έκτο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητας δημοσιεύματος, στο οποίο αναφέρονταν ότι το κατασκευής πέντε σωφρονιστικών καταστημάτων ήταν διπλάσιο σε σχέση με άλλη πανομοιότυπη φυλακή, παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη.



Ειδικότερα, Κατασκευή ιστοσελίδων για Αλλεργιολόγος η έρευνα την οποία η κ. Κουτζαμάνη παρήγγειλε από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Παναγιώτα Φάκου, αφορά στο κόστος κατασκευής έξι νέων φυλακών σε Τρίκαλα, Δομοκό, Τεχνητή νοημοσύνη: Κατασκευη eshop Ενισχυτική Μάθηση (Reinforcement Learning) Σέρρες, Γρεβενά, Δράμα και Χανιά.



Με την παραγγελία της, η κ. Κουτζαμάνη ζητά να ερευνηθούν τα αναφερόμενα στο σχετικό δημοσίευμα, δηλαδή ότι ενώ τα σωφρονιστικά ιδρύματα ήταν πανομοιότυπα, Κατασκευή ιστοσελίδων: Κατοχύρωση Domain τα πέντε εμφανίζονται να κόστισαν διπλάσιο ποσό σε σχέση με το έκτο. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πέντε νέες φυλακές κόστισαν περί τα 30-31 εκατομμύρια ευρώ η κάθε μια, ενώ η έκτη στοίχισε μόλις 16 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αυτή έδειξε ενδιαφέρον ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε το σχετικό δημοσίευμα στην κ. Κουτζαμάνη.



Τέλος, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε στην κυρία Φάκου και τη διενέργειας δεύτερης έρευνας, Κατασκευή ιστοσελίδων για Οτορινολαρυγγολόγος προκειμένου να εξακριβωθεί το πως διέρρευσε στον Τύπο το συμπληρωματικό πόρισμα της Αρχής Κατασκευή ιστοσελίδων για Ακτινολόγος την καταπολέμηση του μούρου χρήματος, που αφορούσε την έρευνα για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.LIVE: Ολα τα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στην Φρανκφούρτη (upd)

Δείτε και μάθετε τα πάντα για όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν σήμερα και αύριο στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Εκεί βρίσκεται ο Τάκης Τρακουσέλλης.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...