0 votes
by (360 points)
προώθηση seo online marketing companies Βολος ιστοσελίδων κατοχύρωση domain Βολος «Φτιάξτε τις φυλακές γιατί kataskevi eshop Βολος θα σας χρειαστούν», κατασκευη ιστοσελιδασ κοστοσ Βολος τι σημαινει ιστοσελιδα Βολος είπε ο βουλευτής δημιουργία ιστοσελίδασ τιμεσ Βολος του ΣΥΡΙΖΑ - «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μπαχαλοποιήσει την πολιτική διαχείριση ιστοσελίδων Βολος δημιουργία ιστοσελίδας e shop Βολος ζωή», σχεδιασμοσ logo λογότυπο Βολος Βολος του απάντησε ο Λ. Γρηγοράκος 
..."

Ένταση στην Βουλή από νέες εμπρηστικές δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη προώθηση ιστοσελίδων

«Φτιάξτε τις φυλακές γιατί θα σας χρειαστούν», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μπαχαλοποιήσει την πολιτική ζωή», του απάντησε ο Λ. Γρηγοράκος 

Αίσθηση και σφοδρές αντιδράσεις από το κυβερνητικό στρατόπεδο προκάλεσε ακόμα μια «εμπρηστική» τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη, καθώς κλείνοντας την ομιλία του, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας, απευθύνθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας «φτιάξτε τις φυλακές γιατί θα σας χρειαστούν». Υπενθυμίζεται ότι είναι ο ίδιος βουλευτής που πριν από μερικούς μήνες μιλούσε για λιντσάρισμα υπουργών.



Η υφυπουργός υγείας  απάντησε ότι «οι δηλώσεις του κ. Παναγούλη για φυλακές διατάραξαν την συζήτηση. Ο συνάδελφος ανέχεται και δεν καταδικάζει τις έκνομες πράξεις, ντ ροπή για το κοινοβούλιο, κρίμα για την αξιωματική αντιπολίτευση «ενώ υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μπαχαλοποιήσει την πολιτική ζωή». Πέραν αυτής, ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος είπε ότι «δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου έλεγε κάποιος ότι μπορεί να πάω φυλακή, γιατί νόμιζα ότι κρινόμαστε από την πορεία μας. κρίμα...». 



Να σημειωθεί ότι ο κ. Παναγούλης επικαλέστηκε δήλωση του  προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Παναγή Γιαννάκη ο οποίος είπε ότι ντρέπεται για την κατάσταση που επικρατεί σε ορισμένες φυλακές, και ζήτησε από το Προεδρείο της Ολομέλειας να μεταφέρει στην κυβέρνηση «αυτό το ανθρωπιστικό θέμα» ώστε «να φτιάξετε τις φυλακές γιατί θα σας χρειαστούν».



Στο θέμα αναφέρθηκε και ο κ. Τάσος Νεράτζης (ΝΔ) που είπε ότι «η μόνη φυλακή που χρειάζεται είναι η φυλακή διαφημιση στο ιντερνετ Βολος στόμα του… Τις φυλακές ούτε τις φοβόμαστε ούτε πρέπει να γίνεται άκαιρη επίκλησή τους από ακατάλληλα άτομα».
προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.



image


Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.



Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!



Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...