0 votes
by (220 points)
Digital Marketing Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ολοκληρώσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Μάικλ Κάρικ. Ο Άγγλος μέσος συμφώνησε με τη διοίκηση των......

Ανανέωσε ο Κάρικ Digital Marketing Υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με οψιόν για άλλον ένα


<!--intext_content_tag_start-->


Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ολοκληρώσει, Ποιος είναι ο στόχος της ιστοσελίδας όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Μάικλ Κάρικ. Ο Άγγλος μέσος συμφώνησε με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα 2,5 χρόνια, Digital marketers με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη.



Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι ετήσιες αποδοχές του 32χρονου άσου, Κατασκευή ιστοσελίδων: Διακομιστής Βάσης Δεδομένων (Database Server) που θα συμπληρώσει δεκαετία στο «Ολντ Τράφορντ», θα παραμείνουν στα 3,5 εκατ. λίρες.



Ο Κάρικ, ο οποίος μετράει από το 2006, που φοράει τη φανέλα της ομάδας, 225 συμμετοχές και 14 γκολ, αναρρώνει από τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αναμένεται στις αρχές του 2014.



Πηγή: sport-fm.gr



Digital marketing Digital marketing Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.



Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.



To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,
έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για
να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με τους επενδυτές να
προεξοφλούν την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr






Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».



Πηγή:  sport-fm.gr




Digital Marketing
source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/610281/ananeose-o-karik/

Digital Marketing…

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...