0 votes
by (120 points)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Τεράστια αποθέματα ελεφαντόδοντου κατέστρεψε η Υπηρεσία Αλιείας και Άγριας Ζωής των Ηνωμένων Πολιτειών την Πέμπτη......

Έξι τόνους ελεφαντόδοντου κατέστρεψαν οι ΗΠΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Κλιμακώνεται ο αγώνας κατά της λαθροθηρίας στην Αμερική


<!--intext_content_tag_start-->


Τεράστια αποθέματα ελεφαντόδοντου κατέστρεψε η Υπηρεσία Αλιείας και Άγριας Ζωής των Ηνωμένων Πολι ΤΕΙών την Πέμπτη, κλιμακώνοντας τον αγώνα κατά της λαθροθηρίας.



Έξι τόνοι κατασχεμένου ελεφαντόδοντου, σκαλιστών στολιδιών και κοσμημάτων, καταστράφηκαν σε περιοχή έξω από το Ντένβερ που στο παρελθόν αποτέλεσε μεγάλο κέντρο κατασκευής χημικών όπλων.



Με την κίνηση αυτή η αμερικανική κυβέρνηση θέλησε να περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά της λαθροθηρίας, Κατασκευή ιστοσελίδων για Ογκολόγος ευαισθητοποιώντας το κοινό για την παγκόσμια μάστιγα που έχει οδηγήσει στον αφανισμό τους ελέφαντες.



«Το κάναμε αυτό για να στείλουμε στον κόσμο το μήνυμα πως πρέπει να παταχθεί το παράνομο εμπόριο ελεφαντόδοντου και των προϊόντων άγριας ζωής γενικά», Κατασκευή ιστοσελίδων για Ψυχολόγος Εκπαίδευσης δήλωσε η διευθύντρια της Υπηρεσίας Αλιείας και Άγριας Ζωής, Dan Ashe.



Η λαθροθηρία συντηρείται από συνδικάτα οργανωμένου εγκλήματος που συνεχώς μηχανεύονται νέους τρόπους για να σκοτώσουν απειλούμενα ζώα και να πουλήσουν τη λεία τους στη μαύρη αγορά.



Το 2012 οι λαθροθήρες σφάγιασαν περίπου 30.000 ελέφαντες, Πάτρα θανατώνοντας τα περισσότερα ζώα εδώ και δεκαετίες.



Παρά την παγκόσμια απαγόρευση εμπορίας ελεφαντόδοντου που επιβλήθηκε το 1989, τα τελευταία χρόνια η ζήτηση για χαυλιόδοντες αυξήθηκε δραματικά, Βόλος: Το κάστρο του Βόλου απειλώντας με αφανισμό τους 500.000 ελέφαντες που έχουν απομείνει σήμερα στην Αφρική.



YouTube.com/embed/gxzQ11mXus4">




Πηγή: econews.gr



ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Καλλιθέα Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.



image


Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.



Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!



Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.



YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">
YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">


Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η <a href="http://www.xryshaygh.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...