Δεκαπέντε άτομα συνέλαβαν οι αιγυπτιακές αρχές που θεωρούνται ύποπτα για τη συμμετοχή τους στη δολοφονίας ενός αξιωματικού ασφαλείας, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για έρευνες γύρω από εξτρεμιστικές ομάδες, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.
Ένοπλοι, Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO): Εξοικονόμηση Εύρους Ζώνης οι οποίοι επέβαιναν σε δύο
αυτοκίνητα, έστησαν ενέδρα στον Μοχάμεντ Μαμπρούκ την Κυριακή καθώς αυτός όδευε προς τη δουλειά του και πυροβόλησαν πολλές φορές κατά του
αυτοκινήτου του. Ο Μαμπρούκ έφερε τραύματα από 7 σφαίρες, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης.
Ο Μαμπρούκ είχε διοριστεί να διευθύνει το τμήμα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας που ερευνά ισλαμιστές εξτρεμιστές, μετά τα γεγονότα της 3ης Ιουλίου που είχαν ως αποτέλεσμα να ανατραπεί ο πρόεδρος Μοχάμεντ Μόρσι, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο.
Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας δεν ήταν σε θέση να διασαφηνίσουν εάν η δολοφονική πράξη είχε εγκληματικά ή πολιτικά κίνητρα.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
SEO Θεσσαλονίκη Παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας για τη βία στην Αίγυπτο
Καταγγέλλει την «ακραία πολιτική βία» και ζητά τη διεξαγωγή έρευνας για τις δολοφονίες από τις δυνάμεις ασφαλείας
Η Διεθνής Αμνηστία ζήτησε σήμερα τη διεξαγωγή μιας ανεξάρτητης
έρευνας για τις δολοφονίες από τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας, καθώς και για τα βασανιστήρια και τις παραβιάσεις του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου και της συνάθροισης.
Η ανατ
ροπή από τον
στρατό του Αιγύπτιου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι τον Ιούλιο, έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του, προκάλεσε το ξέσπασμα «ακραίας πολιτικής βίας», SEO Παλαιό Φάληρο αναφέρει η οργάνωση στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.
«Μεταξύ της 14ης και 18ης Αυγούστου τουλάχιστον 1.089
άνθρωποι σκοτώθηκαν, πολλοί εξαιτίας της χρήσης υπερβολικής και εξαιρετικά δυσανάλογης φονικής βίας από τις δυνάμεις ασφαλείας», δήλωσε ο Πίτερ Σπλίντερ, εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας στη Γενεύη.
Οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας δεν κατάφεραν να αποτρέψουν ή να τερματίσουν ένα κύμα διαδογματικών επιθέσεων εναντίον των κοπτών, σύμφωνα με τον Σπλίντερ, ο οποίος αναφέρθηκε σε επιθέσεις εναντίον της μειονότητας αυτής που αποτελεί το 10% του πληθυσμού της Αιγύπτου.
«Το εύρος της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων —περιλαμβανομένων του δικαιώματος στη ζωή, του δικαιώματος σε μια δίκαιη δίκη, του δικαιώματος της μη υποβολής σε βασανιστήρια, του δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης και συνάθροισης— απαιτεί μια επείγουσα, αμερόληπτη, ανεξάρτητη και πλήρη
έρευνα», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα της
έρευνας θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα.
Τη Δευτέρα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι επανέλαβε την έκκλησή της για τη διενέργεια μια
έρευνας για τις δολοφονίες αυτές, καθώς και το αίτημά της να σταλεί μια ομάδα στην Αίγυπτο για να εκτιμήσει την κατάσταση.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Η «Οδύσσεια» του ιταλού δημοσιογράφου στη Συρία
Συνεχείς εξευτελισμούς υποστηρίζει ότι έζησε στη Συρία ο δημοσιογράφος που κρατήθηκε όμηρος επί 152 ημέρες
Τους καθημερινούς εξευτελισμούς που υπέστη επί 152 ημέρες αφηγήθηκε ο ειδικός απεσταλμένος της ιταλικής <a href="
http://el.wikipedia.