0 votes
by (140 points)
κατασκευή eshop Βολος, https://Xenofon.gr/ATHENS-0000000170-kataskevi-eshop-volos.html; προώθηση ιστοσελίδων  Η  25χρονη χορεύτρια φλαμένκο ιστοσελίδες Βολος Γκαμπριέλα Ισλερ  είναι η νικήτρια του διαγωνισμού διαφημιση στο ιντερνετ Βολος «Μις Υφήλιος» που διοργανώθηκε με επιτυχία στο σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ Βολος Crocus City Hall της Μόσχας, λογοτυπα σχεδιαση Βολος καθώς «έκλεψε» website development and κατοχύρωση domain Βολος marketing Βολος ηλεκτρονικο εμποριο Βολος προωθηση ιστοσελιδων στο google Βολος κατασκευη ιστοσελιδασ wordpress Βολος την παράσταση από εταιρείεσ κατασκευήσ ιστοσελίδων Βολος συνολικά 85 διαγωνιζόμενες.
..."

Από τη Βενεζουέλα η νέα «Μις Υφήλιος» προώθηση ιστοσελίδων

 Η  25χρονη χορεύτρια φλαμένκο Γκαμπριέλα Ισλερ  είναι η νικήτρια του διαγωνισμού «Μις Υφ ήλιος» που διοργανώθηκε με επιτυχία στο Crocus City Hall της Μόσχας, καθώς «έκλεψε» την παράσταση από συνολικά 85 διαγωνιζόμενες.

Το στέμμα της «Μις Υφ ήλιος», που κοσμούν διαμάντια Nexus αξίας 120.000 δολαρίων, παρέδωσε στην 25χρονη καλλονή από το Μαρακέι, η περσινή κάτοχος του τίτλου, η Αμερικανίδα Ολίβια Κούλπο.



Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο συνεχάρη τη νικήτρια μέσω twitter μιλώντας  για «θρίαμβο» της Βενεζουέλας, μιας χώρας που έχει κερδίσει τρεις από τους έξι τελευταίους διαγωνισμούς για την ανάδειξη της «Μις Υφ ήλιος».

Πρώτη αναπληρωματική «Μις Υφ ήλιος» εξελέγη η «Μις Ισπανία» Πατρίσια Γιουρένα Ροντρίγκες και δεύτερη αναπληρωματική η «Μις Εκουαδόρ» Κονστάντζα Μπάεζ. Η «Μις Φιλιππίνες», η οποία θεωρείτο φαβορί  δεν κατάφερε τελικά να μπει στην πρώτη τριάδα

.

Η ρωσίδα καλλονή Ελμίρα Αμπντραζάκοβα δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στις 16 φιναλίστ, μεταξύ των οποίων ήταν οι «εθνικές βασίλισσες ομορφιάς» από την Κόστα Ρίκα, την Ουκρανία, την Κίνα, τη Βρετανία, την Ινδονησία, τη Βενεζουέλα, το Πουέρτο Ρίκο, τις ΗΠΑ, τη Νικαράγουα, την Ελβετία, την Ινδία, τη Βραζιλία και τις Φιλιππίνες.



Η κριτική επιτ ροπή, με επικεφαλής τον ροκ τραγουδιστή Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith κατέληξαν στην νικήτρια μετά από την επίδειξη των κοριτσιών με μαγιό, βραδινά φορέματα, καθώς και προσωπική συνέντευξη. Ικανοποιημένοι δηλώνουν κριτές και διοργανωτές από την φαντασμαγορική εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά στη Μόσχα.
προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!

 

 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.

 

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει.Elle Macpherson: Είναι «το κορμί» και στα 49 της

Μπορεί να υπερηφανεύεται ακόμα για τις αναλογίες της που έκαναν να μεσουρανήσει στο χώρο της μόδας

Μπορεί σε λίγους μήνες να κλείσει το 50στο έτος της ηλικίας της, όμως οι αναλογίες του κορμιού της Elle Macpherson, που την έκαναν διάσημη στις πασαρέλες και στο χώρο της μόδας, είναι ακόμα… στη θέση τους!

 

Η πανύψηλη καλλονή από την Αυστραλία μοιάζει να είναι περήφανη για το σώμα που έχει καταφέρει να διατηρήσει και έτσι δε δίστασε να φορέσει ένα μαύρο και αποκαλυπτικό μαγιό κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μαιάμι, μαζί με το δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Jeffrey Soffer την περασμένη εβδομάδα.

 

Δείχνοντας την αγάπη της στο μαύρο, η Elle φόρεσε ένα μπικίνι που τόνιζε το μπούστο της.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...