0 votes
by (420 points)
κατασκευή ηλεκτρονικο εμποριο ελλαδα Βολος eshop Βολος κατασκευη eshop κοστοσ Βολος κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος σχεδιασμόσ seo sxediasmos istoselidwn Βολος ιστοσελίδας Βολος website Βολος κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείων eshop κατασκευη Βολος Βολος προώθηση κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείων Βολος Δεύτερη ημέρα συζήτησης επί της κατασκευή eshop Βολος πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ"

Δεύτερη ημέρα συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προώθηση ιστοσελίδων

Η σημερινή συνεδρίαση ξεκινήσε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, ενώ θα κλείσει αύριο Κυριακή, οπότε θα γίνει η ονομαστική ψηφοφορία το αργότερο μέχρι τα μεσάνυχτα. 


Κατά την έναρξη της συζήτησης  ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, «θλιβερή συνέχεια των πλέον συντηρητικών αντιλήψεων», προσθέτοντας ότι «μοιράζουν υποσχέσεις σε όλους και σε όλα. Είναι κολλημένοι στο "όχι" σε όλα. Η κυβέρνηση θα βγει πιο ενισχυμένη».


Από την πλευρά της η κ. η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου, έκανε λόγο για «κοινωνική αναλγησία με στόχο την ολική εξαφάνιση», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «κοινωνικό εμφύλιο και τη θλιβερή θεωρία των δύο άκρων».


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τόνισε χθες ότι η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα και έρχεται, όπως είπε, σε μία κρίσιμη διαπραγματευτικά στιγμή.


Βαριές κατηγορίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε χθες και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Κινήματος. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε λόγο για «πράξη απροκάλυπτης εθνικής ανευθυνότητας», η οποία «υπονομεύει τις προσπάθειες της χώρας να εμφανιστεί ενιαία σε μια δύσκολη διαπραγμάτευση με την τρόικα».


Διαβάστε επίσης:


Το σκεπτικό πίσω από την πρωτοβουλία για την πρόταση μομφής


Πρόταση μομφής: Μετρούν «κεφάλια» και ψάχνουν για «αντάρτες»


Η πρόταση μομφής ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου»


«Η Δημοκρατία δεν φοβάται τις μομφές»


Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε το τελευταίο του «χαρτί»!


ΠΑΣΟΚ: Ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα!


Τι ορίζει ο Κανονισμός για την πρόταση δυσπιστίας


Πρόταση μομφής κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ


Καρατζαφέρης: Κόκκινα τριαντάφυλλα στον Αλ. Τσίπρα


Τι προβλέπει το Αρθρo 142 που επικαλέστηκε ο Αλ. Τσίπρας


 


 







προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...