0 votes
by (720 points)
προώθηση ιστοσελίδων Η πρόταση μομφής έπρεπε να κατατεθεί «και μόνο για να έρθει επιτέλους ο κ. Σαμαράς στη Βουλή και να πάρει τις ευθύνες του» υποστηρίζει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης......

«Δεν είναι γραμμή μας η επιστροφή στη δραχμή» προώθηση ιστοσελίδων Νέα μέτρα και εκλογές γρήγορα «βλέπει» ο Νίκος Βούτσης


<!--intext_content_tag_start-->


Η πρόταση μομφής έπρεπε να κατατεθεί «και μόνο για να έρθει επιτέλους ο κ. Σαμαράς στη Βουλή και να πάρει τις ευθύνες του» υποστηρίζει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα «Real News».



«Σιγά μη συνεχίσει ανενόχλητη», λέει για την κυβέρνηση, απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο τους επόμενους έξι μήνες προβλέποντας νέα μέτρα και εκλογές γρήγορα. «Αν πρόκειται να απορριφθεί η πρόταση, θα έρθει ο προϋπολογισμός σε λίγες ημέρες, kataskeui istoselidas Βολος προηγούμενα θα έρθουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα σοβαρά μέτρα τα οποία θα ληφθούν. (...) Αυτή η Βουλή τις προσεχείς ημέρες, προωθηση ιστοσελιδων Βολος εβδομάδες και μήνες πολλές φορές θα βρεθεί αντιμέτωπη με τι πραγματικό ιστορικό δίλημμα που βάζει αυτή η φάση, δημιουργια eshop Βολος το δίλημμα της ανατ ροπής αυτής της χρεωκοπημένης πολιτικής και της συνομολόγησης μιας νέας πολιτικής ελπίδας με τις δυνάμεις που μπορούν να την εκφράσουν. Περί αυτού πρόκειται, όλα τα άλλα είναι στερεότυπα μιας πολύ παλιάς εποχής».



«Η κοινωνία βράζει, κατασκευή e shop Βολος αισθάνεται αφόρητα συμπιεσμένη, κατασκευη ιστοσελιδων Βολος εξαπατημένη και οργισμένη, το θέμα των εκλογών είναι πάνω στο τραπέζι οποιαδήποτε στιγμή είτε το θέλει είτε δεν το θέλει ο κ. Σαμαράς, με δεδομένο ότι ο κ. Βενιζέλος δεν το θέλει και μάλιστα στο διηνεκές, κατοχύρωση domain name Βολος αλλά κανείς δεν θα τους κάνει τη χάρη. 



«Δεν είναι γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα», απαντά τέλος στους συντρόφους του που διαφώνησαν με όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο Τέξας, παραπέμποντας στις αποφάσεις του συνεδρίου του κόμματος.



προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.



Μαζί με τα Apple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.



Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog Apple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου Apple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.



<img style="width: 675px; height: 452px;" src="http://www.protothema.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...