0 votes
by (140 points)
προώθηση ιστοσελίδων Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, φιλοξενια βολοσ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Οικονομία - Πέφτουν οι τιμές στα μεταχειρισμένα προώθηση ιστοσελίδων Φθηνότερα θα γίνουν τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ενώ επιβάλλεται τέλος παραμονής και πλόων στα σκάφη αναψυχής. Αυτό προβλέπεται σε τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, στην οποία επίσης περιλαμβάνονται διατάξεις προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία από το Δεκέμβριο το Μητρώο Τραπεζικών Λογαριασμών, με το οποίο ο ελεγκτικός μηχανισμός θα έχει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς φορολογουμένων που βρίσκονται σε διαδικασία ελέγχου και έπειτα από σχετικό αίτημα.



Σε ό,τι αφορά τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προβλέπονται συντελεστές απομείωσης των τελών ταξινόμησης με βάση τους οποίους η χώρα μας εναρμονίζεται με σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Οι συντελεστές θα καθοριστούν με υπουργική απόφαση.



Προβλέπεται ακόμη απαλλαγή από το φόρο πολυτελείας στην περίπτωση όπου ένα ΙΧ έχει ταξινομηθεί για πρώτη φορά σε χώρα της ΕΕ, επίσης για λόγους συμμόρφωσης με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.



Όσον αφορά το Μητρώο Τραπεζικών Λογαριασμών, κοστοσ κατασκευησ eshop Βολος η συγκρότηση του οποίου προβλέπεται ήδη από τη νομοθεσία, γίνονται τροποποιήσεις με βάση παρατηρήσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Προβλέπεται, συγκεκριμένα, κατασκευη newsletter Βολος ότι οι αρμόδιοι ελεγκτές θα διαβιβάζουν μέσω κλειστού κυκλώματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το αίτημα άρσης του τραπεζικού απορρήτου στα τραπεζικά ιδρύματα και θα λαμβάνουν επίσης μέσω του ίδιου κλειστού κυκλώματος τις απαντήσεις των τραπεζών.



Για το Τέλος Παραμονής και Πλόων προβλέπεται ότι θα κυμαίνεται από 100 έως 400 ευρώ για κάθε μέτρο μήκους του σκάφους. Θα τεθεί σε ισχύ από 1.1.2014 σε όλα τα πλοία αναψυχής, ιδιωτι σημαινει ιστοσελιδα Βολοςκά και επαγγελματικά, εταιρείεσ κατασκευήσ ιστοσελίδων Βολος τα μηχανοκίνητα μικρά σκάφη ολικού μήκους επτά μέτρων και άνω και τα επαγγελματικά τουριστικά ημερόπλοια ολικού μήκους επτά μέτρων και άνω.



Διευκρινίζεται ότι το τέλος επιβάλλεται για όλα τα προαναφερθέντα πλοία και μικρά σκάφη, μεταφρασεις βολος ανεξάρτητα από τη σημαία τους, τα οποία πλέουν,

ελλιμενίζονται ή αγκυροβολούν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.



Το ύψος του τέλους καθορίζεται ως εξής:



• Για τα σκάφη ολικού μήκους από επτά έως και οκτώ μέτρα σε 200 ευρώ.



• Για τα σκάφη ολικού μήκους από οκτώ έως και δέκα μέτρα σε 300 ευρώ.



• Για τα σκάφη ολικού μήκους αν των 10 μέτρων και έως και 12 μέτρα σε 400 ευρώ.



• Για τα σκάφη ολικού μήκους άνω των 12 μέτρων α) ανά έτος, εκατό 100 ευρώ ανά μέτρο, υπολογιζόμενο από το πρώτο μέτρο ή β) ανά μήνα, δέκα 10 ευρώ ανά μέτρο, δημιουργία blog Βολος υπολογιζόμενο από το πρώτο μέτρο. Η χρέωση για τα επαγγελματικά πλοία αναψυχής και τα επαγγελματικά τουριστικά ημερόπλοια μειώνεται στο ήμισυ με την προϋπόθεση της αποκλειστικής επαγγελματικής χρήσης.



Σημειώνεται ότι εφόσον τα πλοία ελλιμενίζονται μόνιμα στην ελληνική επικρά ΤΕΙα, παρέχεται έκπτωση 30%.



Η πληρωμή του τέλους διενεργείται με ηλεκτρονικό τρόπο ως εξής:



• για τα πλοία ή μικρά σκάφη που βρίσκονται στην ελληνική επικρά ΤΕΙα κατά το μήνα Δεκέμβριο εκάστου έτους για το τέλος του επόμενου έτους,



• για τα πλοία ή μικρά σκάφη που θα εισέλθουν στην ελληνική επικρά ΤΕΙα πριν από την είσοδο ή κατά την είσοδό τους.



προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας - Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις <a href="http://el.wikipedia.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...