0 votes
by (120 points)
Μάρκετινγκ Συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό την προεδρία του......

Νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών με ταξί Μάρκετινγκ Συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτ ροπή της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας


<!--intext_content_tag_start-->


Συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτ ροπή της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και μεταξύ άλλων, στα θέματα ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται και η ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας.



Συγκεκριμένα, πρόκειται για ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης, νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, με ταξί, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2013 μέχρι και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.



Επιπλέον, εκτός ημερησίας διάταξης, θα συζητηθεί και το θέμα ανάθεσης κατόπιν διαπραγμάτευσης, δρομολογίων μεταφοράς μαθητών με ταξί, ιστοσελιδα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των δήμων Αρχαίας Ολυμπίας, Πηνειού, Κατασκευή ιστοσελίδων Ανδραβίδας- Κυλλήνης, Πύργου, Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Ζαχάρως, της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Για τα συγκεκριμένα δρομολόγια έχει προκύψει αδυναμία πραγματοποίησής τους από τους μεταφορείς, ενώ θα γίνει και διαπραγμάτευση για νέα δρομολόγια από την έναρξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς μέχρι και το τέλος του διαγωνισμού.



Οι μεταφορείς θα πρέπει να προσκομίσουν τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα δηλαδή δελτίο ταυτότητας, άδεια κυκλοφορίας οχήματος, άδεια οδήγησης, αντίγραφο ασφαλιστικού συμβολαίου, πρόσφατο φύλλο τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ και εξουσιοδότηση (σε περίπτωση εκπροσώπησης) κ.λπ.



(φωτογραφία αρχείου)



Πηγή: patrastimes.gr



μάρκετινγκ μάρκετινγκ Πάνος Καμμένος: Digital marketers «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα



Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», ιστοσελιδα δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».



Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις <a href="http://ekloges.ypes.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...