0 votes
by (460 points)
Μάρκετινγκ Τις συνέπειες του αχαλίνωτου συνδικαλισμού, Τεχνητή νοημοσύνη που επιδεινώνει δραματικά το επίπεδο σπουδών, ζουν οι φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ......

Το δράμα μιας γενιάς Μάρκετινγκ Δύο κόσμοι, η σύγκριση που πληγώνει


<!--intext_content_tag_start-->


Τις συνέπειες του αχαλίνωτου συνδικαλισμού, που επιδεινώνει δραματικά το επίπεδο σπουδών, ζουν οι φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ.



Χάνουν εξάμηνα και εξεταστικές περιόδους. Καθυστερούν στο πτυχίο και αναζητούν πηγές για τις διπλωματικές εργασίες. Την ίδια ώρα συνομήλικοί τους στα πανεπιστήμια του εξωτερικού αποκτούν απρόσκοπτα και συστηματικά ακαδημαϊκά και επαγγελματικά εφόδια.

Το δράμα μιας γενιάς



Οι ευκαιρίες που χάνουν όσο μένουν κλειστά τα πανεπιστήμια είναι η μεγαλύτερη τραγωδία που βιώνουν οι φοιτητές που σπουδάζουν στην Ελλάδα.



Την ώρα που οι ίδιοι βρίσκονται μακριά από τα αμφι θέατρα και τα εργαστήρια, Λογισμικό κατά Παραγγελία οι συνομήλικοί τους που σπουδάζουν στο εξωτερικό δεν χάνουν ούτε μία ώρα μαθήματος και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσουν με αξιώσεις την επαγγελματική τους ζωή.



Χωρίς να είναι πιο ταλαντούχοι από τους συναδέλφους τους των ελληνικών ΑΕΙ, οι φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό προετοιμάζονται εντατικά για να αντιμετωπίσουν τις επαγγελματικές προκλήσεις του μέλλοντος. Από το πρώτο έτος έχουν μπει σε ένα πρόγραμμα το οποίο τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια.



Ο Μιχάλης Ντιναλέξης και ο Στέφανος Μαργαρίτης, με τους οποίους μίλησε το «Εθνος», θα γίνουν πολιτικοί μηχανικοί και έχουν φτάσει στο τελευταίο έτος των σπουδών τους. Ο πρώτος σπουδάζει στο Imperial College του Λονδίνου και ο δεύτερος στο ΕΜΠ. Ο Μιχάλης ξέρει από τώρα την ημέρα του ερχόμενου Ιουνίου που πρέπει να παρουσιάσει την πτυχιακή του εργασία.



Ο Στέφανος έχασε την εξεταστική του Σεπ Τεμβρίου και θα ξεκινήσει την πτυχιακή του με τουλάχιστον τρεις μήνες καθυστέρηση. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Μιχάλης θα μπει στην αγορά εργασίας, κατασκευη ιστιοσελιδασ την ώρα που ο Στέφανος θα παλεύει ακόμα για να πάρει το πτυχίο του...



μάρκετινγκ μάρκετινγκ Χρηματιστήριο: Digital Marketing Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», Λογισμικό κατά Παραγγελία τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.



Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.



To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,
έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για
να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με τους επενδυτές να
προεξοφλούν την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr






Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...